Nivea Wonder balm Review

by - november 14, 2012

Ik heb weer wat prachtige glossjes ondekt! De nivea wonderblam gloss! Ik vind glossjes altijd erg fijn en draag ze erg vaak. Ook het merk Niveau sprak mij gelijk aan omdat het een bekend merk is maar ook goede producten heeft. Daarom heb ik twee verschillende kleurtjes van de Niveau wonderbalm gekochtt! Ze zijn te koop bij de Action. Benieuwd wat ik vind van de Nivea wonderbalm? 

Dit zijn de prachtige glossjes! Zien ze er niet schattig en leuk uit. Dit zijn twee verschillende kleuren met de namen: cherry balm, en Rose balm.


Dit is de Rose balm. Ik vind rose altijd erg mooi staan en vaak zijn rose glossjes vaak wel naturel op de lippen. Deze Balm kun je bij veel verschillende make up looks gebruiken en staat natuurlijk altijd fris en nude! ik vind de kleur ook erg mooi en de geur van de balm! Mmm.. heerlijk fruitig van geur!


Dit is de Cherry balm, aan de kleur kun je natuurlijk al gelijk herkennen dat het de Cherry balm is! Een mooie rode kleur. Ik vind rood altijd erg leuk en wou daarom deze ook uit proberen. Ik vind deze balm ook wel wat leuke op de trend kleur van het moment Burgundy! Op de lippen lijkt de kleur erg mooi en geeft een mooi rood kleurtje op de lippen. Maar ook deze lipbalm is fruitig van geur en smaak.En dit zijn de swatches van de balms. Ze hebben een mooie shimmer in de gloss en ze geven bij mij ook een mooi kleurtje op mijn lippen, vooral de Cherry balm geeft een mooie rode kleur. De Rose balm is erg leuk voor een nude look. Ik vind de glossjes goed smeren en erg fijn! Ik zou deze wonderbalms van Nivea zeker aanraden, leuk voor in jou stash toch? De wonderbalms zijn te koop bij action in veel verschillende kleuren! Wat vind jij van Nivea wonderbalm? zou jij hem kopen?


You May Also Like

3 reacties