Sans online blogger battle!

by - februari 17, 2013

Ik doe mee met de blogger battle van Sans-online! Een leuke actie waar iedere blogger blogger aan mee kan doen! Doe ook mee en maak kans op €500 euro aan shop te goed van Sans-online! Zeker een flink bedrag, en dus de moeite waard om ook mee te doen! Daarom.. daag ik jullie ook uit om mee te doen met deze super leuke actie! Wat je precies  hiervoor moet doen kun je hier lezen.

Voor degene die sans-online nog niet kent, het is een webshop waar kleding,tassen,accessoires en schoenen verkoopt van veel bekende merken. Merken zoals Pieces, Vila, Vero Moda, Only en nog veel meer leuke merken! Ik heb al even gekeken op de webshop en ben veel leuke items tegen gekomen! Ook heb ik natuurlijk twee leuke collages gemaakt met items die ik zelf ook erg leuk vind.
Een romantische look en een stoere look met leer! Kijk mee als je wilt zien welke looks ik heb gemaakt met verschillende items van sans-online!
You May Also Like

4 reacties

 1. Wat leuk dat je meedoet! En ik vind je collages erg gaaf geworden:) Vooral het zwarte vest op de eerste collage en de bruine/bronze trui op de tweede collage vind ik erg mooi.

  Heel veel succes!
  Ik volg je nu via GFC!
  Neem je ook een kijkje op mijn blog?

  Liefs,
  Lisa
  www.the-perfect-things.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke spulletjes! Ik heb zelf ook meegedaan en wacht vol spanning af!:p Heel veel succes!

  Liefs

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen