Winactie gewonnen Jemappelledenise

by - oktober 28, 2013

Het is alweer een paar week geleden dat ik een super leuk mailtje in mijn ibox krijg. Nieuwschierig dat ik al was van de titel van de mail, las ik met een lach op mijn gezegd het mailtje verder. Ik had een mailtje gekregen van Denise van www.jemappelledenise.nl dat ik haar winactie had gewonnen super leuk! Ik heb een hele leuke DIY sieraden setje gewonnen.


In de brievenbus vond ik een envelop met prachtige gekleurde tape erop. Denise had hem zekerheel fleurig ingepakt. Bij het openen van de envelop zag ik een prachtige paarse doorschijnende zakje met daarin allemaal benodigdheden om leuke sieraden te maken. Ook zat er in de envelop nog een leuk persoonlijk briefje in die Denise had geschreven.


De inhoud van het paarse doorschijnende zakje is zeker heel erg leuk. Prachtige gekleurde touwtjes, kraaltjes, een ketting, sluitingen, en prachtige bedeltjes. Ik kan niet wachten om wat prachtige sieraden te maken. Zoals jullie vast wel weten ben ik graag creatief bezig en ga zeker als ik tijd heb binnen kort hier zeker leuke sieraden mee maken. Als ik iets heb gemaakt, zal ik zeker ook aan jullie het resultaat laten zien.
Denise nogmaals bedankt voor het winnen van deze prachtige DIY sieraden set ik ben er zeker heel erg blij mee!


You May Also Like

10 reacties

 1. Heel erg leuk! Ben benieuwd naar het resultaatxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik iets heb gemaakt zal ik het resultaat zeker ook even op mijn site laten zien :D

   Verwijderen
 2. Leuk dat je gewonnen hebt :)
  liefs,
  www.xwiesx.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. graag gedaan meis!
  leuke post heb je gemaakt.
  veel plezier met DIY'n!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt, Ik zal er zeker veel plezier van hebben :)

   Verwijderen
 4. Super schattig, leuk dat je hebt gewonnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Ik ben benieuwd wat je ervan gaat maken. Leuk dat er een infinity bedeltje bij zit.

  BeantwoordenVerwijderen