Fashion | Primark zomer collectie 2014

by - maart 11, 2014

Ook de Primark komt nu met preview foto's van de nieuwe zomer collectie. De foto's zijn echt heel erg mooi, en laten de zomer kriebels al wat naar voren kommen. De collectie bevat veel leuke printjes, patronen en bevatten veel kleur! Een Afrikaanse en Caribische stijl komt naar voren met prachtige prints van bloemen, bladeren, en leuke dieren prints als bijvoorbeeld een tijger. Wat ik zelf ook erg leuk vind is dat de zwemcollectie gebaseerd is op de vijftige jaren. Ik vind dit persoonlijk erg mooi omdat ik de kleding echt heel erg leuk vind uit die tijd. De bikini's hebben bijvoorbeeld push-up bovenstukjes, broekjes met een hogere taille en cut out details.


Ik vind zelf sommige items uit de zomer collectie erg leuk. Ik houd erg van bloemen printen en vrolijke kleuren. Ook vind ik het erg leuk dat de zomer collectie ook zwemkleding bevat wat gebaseerd is op de vijftige jaren. Ik ga zelf aankomende zaterdag ook weer eens naar de Primark, dus ik hoop zeker dat ik een paar leuke items uit deze collectie al kan scoren. Natuurlijk zal er binnen kort ook hier van dan een shoplog online kommen. Houdt dus zeker mijn blog in de gaten.

Wat vinden jullie van de nieuwe zomer collectie van de Primark?

You May Also Like

18 reacties

 1. Ik zie weer een paar geweldige items! Ik kan niet wachten om weer naar de Primark te gaan!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de collectie er leuk uitzien! Alleen moet ik eerlijk bekennen dat ik niet zo veel met de primarkt hebt haha. Maar nu deze collectie er is, zou ik wel een kijkje willen nemen.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw er zitten veel leuke items tussen zeg! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow super leuk! Ik hou wel van bloemenprintjes enzo(:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het gisteren ook in mijn mailbox ontvangen, ik ga eigenlijk nooit naar de primark. Maar ze hebben daar wel leuke dingen voor weinig geld.

  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! zeker eens leuk om er te gaan shoppen ! :D

   Verwijderen
 6. Wow super mooie collectie! Ik moet snel weer is na de Primark!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik houd wel van die stijl, zitten leuke dingen bij. Die ringen en armbanden, wauwie.
  Nu nog meer zin in de zomer hihi. Ben ook wel heel benieuwd naar de bikini's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze hebben op dit moment hele leuke in de winkel hangen! Ook de zwempakken vond ik erg leuk terwijl ik toch vaak wat meer heb met bikini's.

   Verwijderen
 8. Prachtige collectie weer! Ben vorige week geweest en krijg nu alweer kriebels!

  http://fashionoase.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie collectie! Ik kende je blog nog helemaal niet ben je gelijk gaan volgen op Bloglovin :) x

  BeantwoordenVerwijderen