Healthy Moodboard 1*

by - juni 23, 2015Iedereen weet natuurlijk vast wel dat gezond eten erg belangrijk is voor je lichaam. Tegenwoordig worden er ook veel superfoods gebruikt zoals chiazaden, lijnzaad, etc voor het ontbijt, lunch of voor zelfgemaakte smoothies. Ook ik gebruik vaak lijnzaad, kokos rasp, chia zaden voor mijn havermout of als ik een smoothies maak tussen de middag. Het is zeker een goede toevoeging aan je eet patroon.

Het leek mij dan ook erg leuk om regelmatig op mijn blog een Healthy Moodboard te plaatsen voor mezelf maar ook voor jullie ter inspiration. Zelf ben ik al aardig wat jaren bezig met het volgen van een vet arm dieet en eet ook gluten en lactose vrij het liefst. Nu is het wel zo dat ik goed let op mijn calcium inname bijvoorbeeld en drink dan ook soya melk ter vervanging of melk die geen lactose bevat. Dit in overleg natuurlijk met mijn diëtiste. De Healthy moodboard leek mij een leuk artikel voor mezelf en voor jullie om inzicht te krijgen op een gezonde levewijze en eet patroon! Een duwtje in de rug om te beginnen of juist goed vol te kunnen houden. Zelf houdt ik er erg van om nieuwe recpten uit te porberen. Zelf weet ik natuurlijk ook dat gezond eten je veel meer energie geeft en een fit gevoel. Bij een gezonde levenwijze hoort natuurlijk gezond eten maar ook veel beweging en sport.

Als jullie benieuwd zijn waar ik mijn inspiratie weg haal voor mijn artikel Healthy Moodboard dan is dat zal dat voornamelijk mijn Tumblr account zijn. Als jullie nog leuke tips of ideeën hebben voor een leuk artikel dan sta ik daar ook zeker voor open.

Hoe ziet jullie eet en levenwijze eruit ?

Liefs Gea.

You May Also Like

11 reacties

 1. ik ben ook weer begonnen met een nieuwe slimming guide van Lisa van Cuijk tot nu toe gaat het goed maar veel dingen lust ik niet maar ik zet door!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige inspiratie foto's! Ik wil ook gezonder gaan eten. Ik snoep nu veel te veel eigenlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke inspiratie post!
  Ik vind het overigens makkelijker om in de zomer gezond te eten.
  Met dat warme weer heb ik sowieso meer trek in fruit, salades e.d..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb ik inderdaad zelf ook, lichte maaltijden heb ik het liefst met het warme weer.

   Verwijderen
 4. Wat een leuke post! Ziet er lekker uit :-) Ik probeer doordeweeks zo min mogelijk koolhydraten te eten en veel groentes. In het weekend eet ik 'gewoon'. Dus lekker een bord pasta, brood enzo :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oke, ik zou inderdaad ze niet hellemaal weg laten haha. Goed bezig :)

   Verwijderen
 5. Wat een mooie inspiratie foto's, ziet er heel erg lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk moodboard, dit heb ik echt nodig! Ik heb momenteel een zonnesteek en dan ben ik heel erg geneigd om mezelf te troosten met lekker (en ongezond) eten haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is niet zo fijn! Sterkte wel proberen gezond te blijven eten he haha :)

   Verwijderen