Bananen snack als tussendoortje

by - juni 18, 2016


Ik ben dan zelf dan ook al een aantal jaren bezig met een bewust en gezond eetpatroon, en zie dan bij verschillende winkels vaak wel een product die mij aanspreekt. Een tijdje terug kwam ik bij de Action een product tegen die ik zeker eens wilde proberen. De Balans Vital, healthy snacking die in verschillende fruit soorten verkrijgbaar is zoals aardbei en banaan. Zelf nam ik de smaak banaan mee naar huis.


Misschien kennen jullie de bananen chips wel, die ook bij supermarkten verkrijgbaar zijn. De Balans Vital bananen stukjes kun je hier zeker wel meer vergelijken, alleen zijn deze niet gebakken. Zelf heb ik het idee dat ze gedroogd zijn. Je proeft duidelijk de zoete smaak terug van een banaan, en dat maakt ze zeker fijn. Deze snack is dan ook 100% van banaan gemaakt en heeft verder geen andere toevoegingen.

Zelf vind ik deze snack prima om te eten als tussendoortje, en ze zijn handig om mee te nemen in de tas. Een zakje van Balans Vital Healthy Snacking, kost €0,79 per stuk. Helaas vind ik zelf dat er wel weinig bananen stukjes in de verpakking zit, wel is het zeker een aanrader om eens te proberen. Voor een healthy snack zijn ze natuurlijk wel goedkoop, om dat ze vaak ook wel aan de prijzige kant zijn in andere winkels. Zelf zou ik nog eens de aardbei variant willen proberen, want die lijkt mij ook zeker heerlijk. Het assortiment van Action veranderd natuurlijk vrij snel, dus wees er zeker snel bij als je deze ook eens wilt proberen.

You May Also Like

13 reacties

 1. Oeh, heb eigenlijk nog nooit bananen- chips of snacks op maar het lijkt me erg lekker! En ook nog betaalbaar! Ik ben ook erg benieuwd naar die aardbeienvariant!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad een gezondere variant van chips bijvoorbeeld. Het is pure banaan en ook zeker lekker om eens te proberen. De prijs valt inderdaad van deze zak van de action reuze mee.

   Verwijderen
 2. Oh, helemaal niet duur! Ze hebben bij de Action ook echt alles he haha. Alleen voor mij niet iets wat ik zal proberen, ik word altijd al misselijk van het idee van gedroogd fruit haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha oke dat kan, ik vind ze zelf wel heel lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed dat ze gedroogd zijn, zo zijn ze wel echt goed en verantwoord voor tussendoor. Ik en altijd op zoek naar gezonde snackjes dus bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad altijd leuk om iets nieuws te ontdekken op healthy gebied.

   Verwijderen
 5. Had deze nog niet gespot in de Action maar de volgende keer neem ik ze zeker eens mee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is alweer een tijdje terug dat ik ze kocht, maar misschien liggen ze nog in het assortiment van de action.

   Verwijderen
 6. Gedroogd fruit is best lekker hoor, appel en banaan vind ik op die manier het lekkerst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Ik vind vooral de banaan en appel lekker :)

   Verwijderen
 7. Dat ziet er goed uit. Heb dat zelf eigenlijk nog nooit gehaald.. Leuke healthy snack tip! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind bananen heel erg lekker. Bedankt voor deze tip. Niet duur moet maar eens weer naar de Action

  BeantwoordenVerwijderen