Het begint kouder te worden in Nederland, dat betekend dat mijn garderobe er nu ook aan moet geloven. Warme zachte truien, blouses en lange jurken in een mooi najaar kleurtje heeft mijn voorkeur. Via de webshop SmitMode kwam ik een prachtige zwarte blouse tegen. Voor de koudere dagen is deze goed te combineren, maar ook voor de aankomende feestdagen is het een goede aanwinst.

Smitmode

Door het brede assortiment aan kleding en verschillende merken is er voor ieder zijn smaak aanbod. Met merken zoals: Object, Tom Tailer, Geisha, Nikkie etc. Ik koos voor een zwarte blouse van het merk Object. De blouse heeft drie kwart mouwen en bestaat uit meerdere lagen stof. De kleur zwart vind ik makkelijk te combineren met andere kleuren of kleding stukken. Ook geeft het een nette uitstraling tijdens een speciale gelegenheid. 

Zwarte blouse van Smitmode

Zwarte blouse Smitmode

Door dat de blouse uit meerdere lagen bestaat valt het op de mouwen anders, dan op het lichaam. Dit komt doordat er in de binnenkant van de blouse een zwart hemdje is verwerkt. De mouwen zijn hier door licht doorschijnend, het gedeelte van het hemdje is egaal zwart. De blouse heeft een simpel model, valt wijd, maar sluit prachtig aan op het lichaam. De stof kwaliteit is dik en kwalitatief goed. De ronde vind ik een mooi detail van de blouse.

Zwarte blouse van Smitmode

Blouse combineren

De outfit die ik op de foto draag is prima voor alle daags, voor een gelegenheid zoals de aankomende feestdagen zou ik de blouse combineren met een leuke kokerrok en een panty. Om het geheel af te maken zou ik pumps dragen of een paar mooie zwarte laarsjes. Met opvallende oorbellen en een armband om de outfit af te maken.

Verkrijgbaarheid

  • De blouse is verkrijgbaar op de webshop van SmitMode in de kleuren zwart of roze voor €34,99.

Hoe zou jij deze blouse combineren in een outfit?

liefs gea van glamview
Dit artikel bevat gekregen producten.
Advertenties

16 Replies to “Nieuwe Zwarte blouse van Smitmode”

  1. Wat een mooie item! Echt een klassieke outfit, waar ik van houd. Vind de blouse echt prachtig met de mouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *