De voordelen van groene thee

by - december 20, 2017


Door de dag heen drink ik het liefst veel groene thee. Wist jij ook doet groene thee veel voordelen met zich mee brengt? Zo is het onder andere goed bij het afvallen en geeft het een rustgevende werking. Benieuwd naar de andere voordelen? 

Verminderd stress en misselijkheid ♥  Zit boordevol antioxidanten. ♥  Het versnelt de stofwisseling ♥ Heeft een gunstig effect op de LDL Cholesterol. (de slechte cholesterol)  Bevat L-theanine wat de nachtrust bevorderd. ♥ Werkt ondersteunend bij het afvallen. ♥  Versterkt de weerstand. ♥  In verschillende smaken verkrijgbaar. Is goed voor het metabolisme.  Het geeft een rustgevend en relaxend gevoel.  Gaat tekenen van huidveroudering tegen.  Ontstekingsremmende werking. 

Drink jij wel eens groene thee?

Foto afkomstig van Pixabay

You May Also Like

14 reacties

 1. Ik ben dol op groene thee, omwille ook van de voordelen ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik drink heel graag groene thee, vooral omdat ik het heel lekker vind, maar de goede effecten zijn ook fijn natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh, groene thee! Ik heb steevast een aantal doosjes thee in m'n kantoorlade liggen, waarvan groene thee met een smaakje er meestal wel een van is. Tegenwoordig drink ik 's avonds een kopje Sleepytime Green Tea met bramen en granaatappel van Celestial Seasonings en die is zooo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die soort klinkt ontzettend lekker! Ik ga hem eens halen <3

   Verwijderen
 4. Daarom drink ik heel vaak groene thee, ik vind het ook erg lekker

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wist dat er voordelen waren naar niet dat het er zoveel zijn! Ik drink erg graag groene thee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het heeft ontzettend veel voordelen! Sommige wist ik zelf eerst ook niet hoor. Ik drink het vooral voor het behouden van een goede cholesterol. Daarnaast is de smaak van groene thee heerlijk.

   Verwijderen
 6. Yes! Zoveel goede voordelen, ik drink het af en toe maar zou het vaker moeten doen..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou zoveeeeeeel van groene thee! Ik drink ook echt alleen maar naturel groene thee; zonder smaakjes erin. Over thee gesproken; ik ga gelijk even een nieuwe kop halen <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind zelf de groene thee van Albert Heijn eigen merk heerlijk <3

   Verwijderen
 8. Ik drink eigenlijk gewoon groene thee, omdat ik weet dat ik het lekker vind, hahah! Ook drink ik graag variaties van groene thee, zoals groene thee kokos. Die is super lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen