Het zonnetje is weer volop aanwezig! Daarom is het belangrijk jezelf goed in smeert tegen de zon. Vichy heeft een nieuw product op de markt gebracht, namelijk de Vichy Ideal Soleil zon beschermend water met SPF30. Dankzij de frisse en lichte structuur is deze zonnebrand ideaal voor de dagelijkse bescherming, daarnaast een fijne must-have in je tas op zonnige dagen. Ik was zeer benieuwd naar de Vichy zon beschermend water en heb hem meteen getest.

Vichy Idéal Soleil zon beschermend water 

Het zon beschermend water kan met verschillende huidtypes worden gebruikt, daarnaast is het dermatologisch getest op de gevoelige huid. Het bied een hoge UV bescherming, is zweet bestendig en waterresistent. Het geeft een fris en schoon gevoel, zonder kleven of plakken. Ook laat het product geen witte strepen achter. Advies is om het zon beschermend water om de 2 uur opnieuw aan te brengen op de huid. Zoal voor lichaam als gezicht te gebruiken.
De formule is verrijkt met polyfenolen van blauwe bes, heeft een antioxiderende werking. De mineraliserend thermaal water van Vichy die in het product is verwerkt zorgt voor een sterkere huid. Het is een ingrediënt die in alle huidverzorgingsproducten van Vichy worden gebruikt.
Vichy Ideal Soleil Zon beschermend water SPF30

Ingrediënten

AQUA /WATER – HOMOSALATE – DICAPRYLYL ETHER – DICAPRYLYL CARBONATE – OCTOCRYLENE – ETHYLHEXYL SALICYLATE – BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE – GLYCERIN – ETHYLHEXYL TRIAZONE – DIISOPROPYL SEBACATE – ALCOHOL DENAT. – PROPYLENE GLYCOL – BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE – PROPANEDIOL – PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID – CAPRYLYL GLYCOL – DISODIUM EDTA – PHENOXYETHANOL – POLY C10-30 ALKYL ACRYLATE – SORBITOL – TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID – TOCOPHEROL – TRIETHANOLAMINE – VACCINIUMMYRTILLUS FRUIT EXTRACT – PARFUM/ FRAGRANCE
Vichy Ideal Soleil | Zonbeschermend water SPF30
Het Vichy Ideal Soleil zon beschermend water met SPF30 ziet er veel belovend uit vindt ik. Een prachtig doorzichtig flacon waar door het product is te zien. Het flacon zelf is oranje van kleur en heeft boven op een pompje.

Mijn mening over de Vichy Idéal Soleil zon beschermend water 

Het Vichy Ideal Soleil zon beschermend water voelt heerlijk fris aan tijdens het aanbrengen op de huid. Goed te beschrijven als water die op de huid wordt gespoten. Door het product voorzichtig in de masseren op de huid, merk ik dat het snel in trekt en niet plakt. De geur van het product ruikt aangenaam en vooral fris, niet te omschrijven met andere zonnebrandcrème’s.

Voor mij heeft de Vichy Ideal Soleil zon beschermend water goed zijn werk gedaan. Ik heb het advies van Vichy aangehouden door het product om de 2 uur opnieuw aan te brengen. Het resultaat? een licht bruin kleurtje op mijn huid. Ik wordt zelf niet snel heel bruin, maar bouw het altijd rustig op. Dit product gaat zeker met mij mee op vakantie dit jaar! Een echte aanrader om aan te schaffen.

 

Krijg jij snel een bruin kleurtje van de zon?
liefs gea van glamview
Dit artikel bevat producten/artikelen die ik ter samenwerking mocht ontvangen van een bedrijf/merk.
Advertenties

2 Replies to “Vichy Ideal Soleil zon beschermend water SPF30”

  1. Klinkt als een heel fijn product. Fijn ook dat het snel intrekt. Ik word niet heel snel bruin, maar ik smeer me ook altijd in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *