Hallo lieve lezer! Waarschijnlijk hebben jullie het al voorbij zien komen in campagnes. Fashionblogger Xenia Overdose heeft in samenwerking met Hunkemöller een nieuwe sport collectie Xenia Overdose Urban ChicX uitgebracht. Het is een perfecte mix van sport en straat stijl. De kleur blauw staat centraal in deze collectie. De diep donkerblauwe kleur is in combinatie met zwart en lichtblauwe accenten. Ik mocht een mooie sport outfit ontvangen van de sport collectie Xenia Overdose Urban ChicX Hunkemöller. Lees je mee?

Wie is Xenia Overdose?

Xenia Overdose is een Duitse Fashionblogger die drie jaar geleden begon met haar eigen fit-journey na een jaar high school in Amerika, waaraan ze naast geweldige herinneringen ook ruim tien kilo meer over hield. Van fitgirl veranderd Xenia in 1 van de grootste fashion influencers wereldwijd met meer dan een miljoen volgers die haar outfits nauwkeurig bijhouden op Xenia’s Instagram, blog en vlogs.

Xenia Overdose Urban ChicX sport collectie hunkemöller

Xenia Overdose Urban ChicX sport collectie x Hunkemöller

In de nieuwe sport collectie ctoe van Xenia Overdose in samenwerking met Hunkemöller, staat de kleur blauwe centraal. De stoffen velours, mesh en sweater stof, zorgen er voor dat de sportset in de sportkleding   en alledaags kan worden gedragen.

Urban Chicx Hunkemöller

Xenia Overdose Urban ChicX sport collectie hunkemöller

Sport collectie Hunkemöller x Xenia Overdose

De set die ik heb gekozen uit de Urban chicX collectie vind ik prima passen bij het herfst seizoen. De sportlegging is zwart, met aan de zijkant een detail in een mooie licht blauwe kleur. Aan de bovenkant van de sportlegging zit een extra verstevigde band, die de  sportlegging niet doet afzakken tijdens het sporten. De legging is gemaakt van een mooie stretch stof in combinatie van een elastische taille band.

De sportlegging is in combinatie met de licht blauwe sweater prachtig! Tijdens de kouder dagen is deze sweater ideaal te dragen tijdens een work-out of juist na een training voor extra warmte. De sweater is gemaakt van katoen, valt als een kroptop en heeft een ronde hals. De uiteinden van de mouwen zijn gepoft, dit maakt de sweater speciaal. Het logo van de Urban ChicX collectie is op de borst gedrukt, wat ik een mooie extra vind.

Xenia Overdose Urban ChicX sport collectie hunkemöller

Conclusie

De sportkleding van Hunkemöller vindt ik ontzettend fijn. De sportlijn in samenwerking met Xenia Overdose is dan ook prachtig geworden. De blauwe kleur vindt ik een mooie keuze, daarnaast is het fijn dat de sportkleding ook alledaagse is te dragen. De stoffen zijn van goede kwaliteit, wat ik van Hunkemöller gewent ben. De sportlegging is squat proef, een must voor alle fit girls onder ons.

Wat vindt jij van de Xenia Overdose Urban ChicX in samenwerking met Xenia Overdose?

liefs gea van glamview

 

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review. 

23 Replies to “Xenia Overdose Urban ChicX sport collectie Hunkemöller”

  1. Ik ben op zich niet zo'n fan van kledinglijnen met bekende gezichten. Ik dacht altijd dat je een goede opleiding nodig had om verantwoorde (sport)kleding te ontwerpen. Maar dat kleur lichtblauw is erg mooi en de mouwen vind ik ook erg leuk met dat beetje poffende effect.

    1. Er zal vast en zeker een heel team achter zitten wanneer ze dit maken. Maar vindt de collectie zelf echt super leuk weer 🙂

  2. Wauwie Hunkemoller vind ik ook zn leuke winkel! Velours is ook zn heerlijk stofje, staat je mooi deze outfit!

  3. Super mooie kleurcombinatie, staat je goed! Helaas hou ik zelf van wat langere topjes en deze is voor mij net iets te kort. Jou staat hij prachtig hoor!

  4. een mooie sportoutfit kan motiverend zijn om ook werkelijk te gaan sporten, niet onbelangrijk voor notoire sporthaters zoals ik er zelf ben. Wat ik me afvraag: wat betekent "squat proef"? Wat moet ze dan net wel of niet doen/zijn?

    1. Goede vraag. Legging die Squat proef is schijnt niet door aan de achterkant als je door je knieën gaat voor een squat. Bij sommige leggings Kun je dan je ondergoed zien door dat de legging dan door schijnt. Sport liefhebbers kiezen vaak daarom vaak een legging die squat proef is tijdens fitness en krachttraining.

  5. Ik wist niet eens dat Hunkemoller ook sportkleding verkocht… Staat mooi, dat blauw! Zelf sport ik altijd thuis, in een oude legging :')

  6. ik ben niet zo sportief, maar ik zie mij die outfit toch wel dragen. Lijkt mij namelijk ook een perfecte outfit om gewoon in huis mee rond te lopen! Het lichtblauw staat je ook heel goed!

  7. Echt een super toffe outfit zeg! Ik vind de kleuren combinatie echt helemaal te gek. Echt tof dat Hunkemuller zo vaak dit soort samenwerkingscollecties doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *