Hierbij een leuke Primark babykleding shoplog! Een tijd terug hadden wij het al geboekt, namelijk een minicruise van IJmuiden naar New Castle en terug. Aangezien je een dag de stad New Castle kan bezoeken, wisten wij meteen wat wij o.a. naast de stad zelf te bekijken te doen. Een mooie gelegenheid om samen met mijn man gericht te shoppen voor onze kleine man.

Primark babykleding shoplog

Ik kan met zekerheid zeggen dat wij goed geslaagd zijn! Natuurlijk hebben wij nog lang niet alles van de baby uitzetlijst, maar het begin is er. Ik weet helaas alle prijzen niet meer uit mijn hoofd, maar niets was duurder dan 8,00 £. Benieuwd naar de babykleding Primark shoplog?

babykleding shoplog

Als eerst wil ik nog even vermelden dat wij zeker niet alles bij de Primark hebben gekocht of gaan kopen. Naast dat wij merk kleding hebben gekocht voor de kleine, hebben wij ook al een aantal mooie items kunnen toevoegen van Bambino/Kruidvat, Zeeman, Hema etc. Aangezien ze er snel uitgroeien vinden wij het zonde om alles duur aan te schaffen. 
Primark babykleding schoenen
Oke, toen ik deze schoentjes zag was ik meteen verkocht. Ze zijn zo schattig, klein van formaat en de kleuren zijn makkelijk te combineren met verschillende outfits. Dat vindt ik zelf altijd fijn als ik schoenen koop, dus ook voor de kleine. De schoenen namen wij mee in maat 0-3 maand.
Primark babykleding trui Im A cool Kid
Deze trui had mijn man en snel in de handen, zelf vind ik hem ook erg leuk door de donker blauwe kleur en de tekst Im a cool kid. Simpel, maar daar houden wij allebei wel van. Maat 62.
Primark babykleding blauwe trui Camp Woodlake
Nog een zachte en vooral warme trui in een licht blauwe kleur. De trui heeft witte tekst opdruk op de voorkant. Maat 62.
Primark babykleding zomerbroekje
Bij het gedeelte met opruimingen kwamen wij dit schattige camel kleur korte broekje tegen. Aangezien wij in die tijd tegen de zomer aan lopen moest deze natuurlijk ook mee. Maat 62.
Primark babykleding pakje
De Primark had naast losse kleding stukken ook setjes te koop zoals deze. Een broek met bijpassende trui in maat 62. Daarnaast vind ik de broek ook prima te combineren met de andere truien die wij hebben gekocht.
Primark babykleding rompers in kleuren

Een drie pak rompers met lange mouw in de kleuren licht blauw, blauw en wit. Maat New Born.

Primark babykleding blauwe blouse met knopen

Toen wij deze romper zagen wisten wij allebei dat deze niet kon blijven hangen. Mijn man draagt graag blouses en nette kleding, zo kon deze o.a. niet ontbreken in de kledingkast van onze kleine. De romper heeft bruine  knoopjes aan de voorkant, op het borst een klein zakje en lange mouwen. Maat New Born.

Primark babykleding pyama en muts tijgertje

Primark had een aantal Disney setjes met complete pakjes. Een boxpakje van de film Winnie the Pooh met tijgertje aan de voorkant met bijpassende muts. Op de achterkant van het pakje zie je de staart van tijgertje terug. Maat New Born.

Primark babykleding truitjes met lange mouw
Deze shirts zijn ontzettend handig, daarnaast fijn te combineren met verschillende broekjes. Het is een drie pak met verschillende kleuren, namelijk: bordeaux rood, bruin en grijs. Maat 62.
Primark babykleding rompers

Primark babykleding rompers

Wat zijn de pompers van de Primark vrolijk! In deze zeven pak zitten verschillende rompers met en precies onze stijl en smaak. Het heeft grijze en witte accenten met: wolken, streepjes, olifantjes, teksten, en sterretjes. Maat 62.

Primark babykleding mutsen en handschoenen

Mutsjes zijn een musthave voor de baby. Daarom nam ik deze twee pak mee, met wee verschillende mutsjes met bijpassende handschoentjes. Een is grijs, de andere wit met grijze strepen. Maat One Size.

Primark babykleding slofjes
De laatste items van deze baby shoplog zijn deze schattige slofjes. Het is een drie pak, met drie verschillende slofjes met grijze en witte accenten. Grijs met witte sterretjes, wit met grijze wolkjes en wit met grijze streepjes. Maat New Born.
Wat vind jij van de Primark babykleding?
Advertenties

6 Replies to “Mega babykleding shoplog – Primark New Castle UK”

  1. Wat een leuke stijl hebben jullie qua kleding! Die schoentjes zijn zo schattig en denk ik wel goed te combineren idd. Ik kocht voor onze kleine man ook zo'n pak rompertjes alleen dan met lange mouwen. Super handig. Leuk dat je een shoplogje hebt gemaakt. X

    1. Bedankt Kirsten! Ja primark heeft ontzettend veel leuke kleertjes, ik kon wel de hele collectie mee nemen maar kost beetje te veel haha. Fijn om te lezen dat je de shoplog leuk vindt om te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *