Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 5 inhoud
Hallo lieve lezer! Het is tijd voor de nieuwe Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 5
! Er zitten dit keer wel 10 producten in die door Ralph Moorman zelf zorgvuldig zijn geselecteerd en tevens on zijn favorieten vallen. Zo zijn de producten 100% natuurlijk, veelal van Biologische afkomst, glutenvrij en van A-kwaliteit. De keer heeft de editie zelfs een totaal waarde van €147,50. Ik ben ontzettend nieuwsgierig en aangezien jullie graag de artikelen lezen over de Jouwbox, deel ik hem hieronder met jullie. Lees je mee?

Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 5

Ralph Moorman gebruikt vijf essentiële pijlers in zijn keuzes voor de edities van de Jouwbox. De producten zijn variabel en betrekking op voeding, mondverzorging, haarverzorging, huidverzorging en suppletie. Er worden bekende merken gebruikt en ingrediënten zijn zorgvuldig gecontroleerd.

Wil jij een abonnement afsluiten bij Jouwbox? Voor €39 euro ontvang jij automatisch de nieuwste editie van de Jouwbox thuis. Je kunt het abonnement op elk moment annuleren. Voor de members wordt er zelfs een extra product t.w.v. €23 euro in de box mee gestuurd. De waarde komt dan uit op €170 euro. Er is ook een mogelijkheid om een een eenmalige Jouwbox te bestellen voor €45 per tuk. Zonder extra product.

Ralph moorman favourits jouwbox editie 5 unboxing nakd

Nakd – Pecan Pie | €0,75

We heten ‘Nakd’ omdat wij letterlijk niks te verbergen hebben. Onze repen bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Ingrediënten die je waarschijnlijk ook thuis in je keukenkast hebt staan. Onze repen bevatten alleen fruit en noten. Geen suikers, honing, siropen, vetten, conserveringsmiddelen of andere onnatuurlijke bewerkte stoffen. Om alle vitaminen en mineralen te behouden, worden de repen koudgeperst. Het beste van de natuur, puur natuur. De repen zijn in verschillende smaken verkrijgbaar.

Ralph moorman favourits jouwbox editie 5 unboxing

Mattisson – Cacao Nibs Raw Biologisch | €4,02

Rauwe of ongebrande cacaobonen worden in Zuid-Amerika al decennia lang gebruikt. Mattisson Cacao Nibs Raw Biologisch zijn onder de 45 graden gedroogde, gepelde en vervolgens gebroken cacaobonen. Doordat de bonen onder zeer lage temperatuur zijn gedroogd bevatten deze nog all vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen. Cacao verbetert in ieder geval je stemming door het stofje tryptofaan, dat van nature vrolijk maakt, stress vermindert en ontspant. Tryptofaan zit ook in bananen, avocado’s en pecannoten. Cacao Nibs zijn heerlijk in een smoothie of kwark. Als tussendoortje in een notenmix of in combinatie. Er zijn mensen die ze als gezonde hagelslag gebruiken.

Ralph moorman favourits jouwbox editie 5 unboxing

My Magic Mud – Actieve kool tandpasta peppermint | €12,99

Wil je zichtbaar wittere tanden binnen 2 weken op een natuurlijke manier? De natuurlijke ingrediënten van My Magic Mud zorgen ervoor dat vlekken en verkleuringen als sneeuw voor de zon verdwijnen voor stralend witte tanden en een gezonde mond. 100% natuurlijk en veilig voor het gehele gezin. 100% natuurlijk, vegan, cruelty free en gecertificeerd volgens de Lateraal Cosmetics Standard.

Ralph moorman favourits jouwbox editie 5 unboxing lassie

Lassie – Biologische Wereld Granen Quinoa | €2,95

Als Lassie willen we jou helpen om lekker en verantwoord te koken. Dat doen we al decennialang end at blijven we de komende jaren doen. Gewoon een makkelijke en veronal lekkere maaltijd op je bord. Zonder veel gedoe en met goede ingrediënten als basis. De zaden die worden gegeten en bereid zoals rijst, bevat een bron van wit en past daarom goed in een verantwoord eetpatroon. Quinoa heeft een volle, aardse smaak en een knapperige structuur en past in zo’n beetje elke maaltijd: salades, soep, schotels en zoete gerechten. De Quinoa van Lassie is Biologisch.

Ralph moorman favourits jouwbox editie 5 unboxing creative cosmetics

Creative Cosmetics – Eye Primer | €18,95

Deze eye primer verzorgt de oogleden door zorgvuldig gekozen ingrediënten als castor olie, rozenbottel en kaolien klei. Het maakt de huid mooi egaal en bereid de oogleden voor op een goed hechting van oogschaduw, zodat je oog make-up langer mooi blijft. Het maakt de oogschaduwkleuren intenser en het heeft een gunstige werking op de huidelasticiteit.

Ralph moorman favourits jouwbox editie 5 unboxing seacret

Seacret – Body Lotion milk & honey | €29,95

Seacret bodylotion milk & honey helpt de droge huid te herstellen. De unieke combinatie van de dode zee mineralen en natuurlijke ingrediënten vult onmiddellijk de hydratatie van de huid aa tot het optimale niveau. De Seacret bodylotion zorgt voor een ontspannen, soepel en zijdezachte huid. De verzorgende bodylotion trekt snel en diep in. Hierdoor wordt je huid binnenuit gevoed en voelt het niet plakkerig aan. De Seacret bodylotion is geschikt voor alle huidtypes en handig in gebruik. Een keer smeren per dag is genoeg.

Ralph moorman favourits jouwbox editie 5 unboxing mudmasky

Mudmasky – Aftermaks Vitamin Serum | €49

Wist je dat de meeste mensen een dagcrème gebruiken na hun gezichtsmasker? Dit verstopt de poriën en maakt je huid vettig. Daarom heeft Mudmasky een serum gemaakt, speciaal na je favoriete gezichtsmasker. Gemaakt met allemaal natuurlijke ingrediënten zoals rozenwater en planten die de huid meteen opneemt. Je huid blijft hierdoor gewoon ademen. De Aftermask Vitamin Serum is ook perfect voor onder je ogen te gebruiken, waar de huid het dunst is en erg gevoelig. We gebruiken geen rare chemicaliën, want wij geloven dat wat je eruit laat, net zo belangrijk is als wat je erin stopt.

Ralph moorman favourits jouwbox editie 5 unboxing the protein ball co

The Protein Ball Co – Breakfast Balls Apple en Blueberry | €1,75

Geen tijd voor een ontbijt? Speciaal voor alle drukke ochtend mensen die wel een voedzaam ontbijt willen, zin daar de Breakfast Balls. Deze heerlijk smeuïge haver + dadelballetjes zijn een verantwoord, proteïne en vezelrijk ontbijt voor onderweg. Ze kunnen ook goed als tussendoortje. De Breakfast Balls worden, net als de Proteïn Balls snacks, gemaakt op basis van rauwe dadels, maar de ontbijtballetjes worden nog eens extra door glutenvrije havervlokken gerold. Ze zijn een bron van eiwitten (5,4g per portie), glutenvrij, vezelrijk en zonder geraffineerde suikers. Ze zijn 100% plantaardig. Verkrijgbaar bij de Spar, University en Food2love.nl

Ralph moorman favourits jouwbox editie 5 unboxing

Sports  – Restoring spray 100 ML | €17

Ontworpen voor de liefhebbers van ruimte en de vrije natuur, voor de sport professionals en amateurs. Onze sport producten zijn perfect voor elke indoop en outdoor training en elke fase van lichamelijke activiteit. De producten kalmeren vermoeide spieren en herstel snel de natuurlijke spierspanning. Ze verlichten spierpijn en contracties, waardoor je direct herstel ervaart.

Ralph moorman favourits jouwbox editie 5 unboxing oh lief

Oh-Lief Natural Products – Sunscreen Body SPF30 | €10

de 100% natuurlijke zonnebrand van Oh-Lief smeert fantastisch uit, zonder een witte waas achter te laten, is waterbestendig, is parfumerie en geschikt voor het hele gezin, zelfs voor de allerkleinsten. De Non-Nano minerale filter Zink Oxide ( komt niet in de bloedbaan terecht ) beschermt tegen schadelijke UVA en UVB stralen, van top tot teen. De Oh-Lief Sunscreen SPF 30 bevat naast kokosolie, granaatappel- en wortelextract. Beiden antioxidanten die bescherming bieden tegen de vrije radicalen die door de uv-stralen worden veroorzaakt. Oh-Lief biedt 100% natuurlijke en biologische verzorgingsproducten voor het gehele gezin. De producten bevatten uiteraard geen vervelende stoffen en geen toegevoegde parfum. Ze ruiken wel lekker, je ruikt de ingrediënten. De balsems en de screen zijn zelfs volledig vrij van conserveringsmiddelen. Puur natuur! Te koop bij Etos of www.Ohlief.nl

Ralph moorman favourits jouwbox editie 5 unboxing mudmasky

Mudmasky – Facial Detox Purifying Recovery 20ML | €23

Member only product

Met meer dan 100.000 reviews online is het Nederlandse merk Mudmasky razend populair in Amerika. De Facial Detox Mask is gebaseerd op verse, natuurlijke ingrediënten en is ideaal om gezicht een flinke reiniging te geven. MudMasky gebruikt geen maketinglogans. De verse ingrediënten in hun masker worden al duizenden jaren gebruikt op verschillende continenten. Hun doel is om exact te weten wat je op je huid smeert, daarom hebben ze elke ingrediënten op hun website uitgelicht.

De maskers worden vers gemaakt en hebben een houdbaarheidsdatum!

Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 5 inhoud

Mijn bevindingen over de Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 5 

Opnieuw ben ik verrast met deze toffe verrassingsbox vol met prachtige producten. Bij het openen van de Jouwbox valt de mooie groene papier direct op. Een prachtig cadeau om open te maken. De inhoud van de Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 5 is net als de vorige edities weer goed samengesteld, wat een prachtige producten zitten erin.

Ik vind de inhoud van de box echt goed samengesteld. Persoonlijk vindt ik deze box denk ik wel de leukste tot nu toe aan inhoud. Vooral de gezonde voeding producten ben ik heel nieuwsgierig naar. Nieuwe voeding producten leren kennen vind ik altijd leuk, vooral omdat er in deze box veel Glutenvrije producten zitten. Sinds een aantal jaar eet ik vooral glutenvrije producten voor mijn buik klachten.

Met de gehele inhoud ben ik ontzetten blij! Ik zie dat mijn eigen favorieten er ook tussen zitten van mezelf zoals: De Nakd reep, cacao nibs en de Quinoa van Lassie. De andere producten zal ik dan ook zeker uit gaan proberen. De tandpasta klinkt ook goed, ik ben benieuwd of het echt de witte tanden beloofd zoals het merk aan geeft.

Wat vindt jij van de Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 5?
Liefs, Gea



*Dit artikel bevat producten/artikelen die ik ter samenwerking mocht ontvangen van een bedrijf/merk.
Advertenties

2 Replies to “Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 5”

    1. Ja de box heeft dit keer echt een hele leuke inhoud. Ik vind het tot nu toe de leukste die ik heb gekregen ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *