Armband - Anna Dello Russo H&M

by - oktober 11, 2012

 
Waarschijnlijk hebben jullie wel gezien dat er een nieuwe collectie is bij H&M. Namelijk de collectie van Anna Dello Russo. In het begin toen er foto's op internet kwamen te staan dat er een collectie van haar zou komen dacht ik eerst "wow dit is wel een beetje to much". Maar toen ik de collectie eindelijk online zag op 4 oktober was ik totaal verrast. Ik heb gelijk in de collectie gekeken en mijn ogen vielen eigenlijk meteen op een armband met een krokodil! WAUW! Wat een prachtige eye catcher! Natuurlijk moest ik deze bestellen, maar onder tussen dacht ik wel, hmm.. hij is wel wat prijzig?! Maar ik wou mij zelf ook wel een een cadeautje geven en vooral voor kerst vind ik hem prachtig met goudkleurige armband met een vorm van een krokodil. Ook de staart van de krokodil is bezet met strassteentjes. 

Ik moet nog wel even zien hoe ik deze ga combineren met mijn kleding, misschien bij een mooie groene blazer? Maar goed hier onder zal ik wat foto's plaatsen van mijn aankoop van de collectie van de Anna Dello Russo for H&M collectie. Ik vind zelf ook dat het doosje wat er om heen zat al prachtig is! Ik ben erg blij met de armband! Hebben jullie ook iets besteld? dan hoor ik dit graag, ik ben erg benieuwd!
  

You May Also Like

1 reacties