12 november 2012

DIY: Nail art with salt tutorial

Ik heb weer iets speciaals gevonden op internet. Namelijk een nail art met nagellak en zout. Het klinkt wat vreemd maar ik vind het zelf wel een leuk maar apart effect hebben. Het is wel een leuk idee voor een feestje. Het zijn als ware bolletjes op de nagels. Vandaag ben ik dan ook zelf bezig geweest, en vond het erg leuk om de nail art te maken! Ook heb ik een tutorial gemaakt van mijn resultaat, zodat jullie stap voor stap kunnen zien hoe ik het heb gedaan. Ik vind het resultaat wel leuk geworden, ook al was het voor een eerste keer. Ik zou zelf de look nog eens opnieuw maken want ik vind het erg leuk staan! Foto's en de tutorial heb ik zelfgemaakt, daarom niet kopiëren a.u.b.

Wat heb je nodig voor de nailart:
Zout
Bord
Nagellak in een mooi kleurtje
Topcoat
Watenstaafjes

Hoe ga ik te werk?
Stap 1/2. Leg klaar wat je nodig hebt voor de nail art. Het zout,bord,nagellak,topcoat,en watenstaafjes.
Stap 3/4. Begin met het aanbrengen van de kleur nagellak naar keuze. En laat dit goed drogen.
Stap 5/6. Als de nagellak is opgedroogd breng je een dikke laag topcoat aan op de nagel.
Stap   7.  Breng na de topcoat gelijk het zout aan op de nagel, strooi dit er voorzichtig over heen en verdeel het goed over de gehele nagel en laat het goed drogen.
Stap   8.
  Als het goed is opgedroogd breng je de topcoat voor de tweede keer aan om het effect te krijgen maar ook om het zout goed te laten zitten
Stap   9.  Dit is het resultaat!


Ik hoop dat jullie het een leuke DIY vinden en het zeker eens uit gaan proberen!
Wat vinden jullie van het resultaat?

Liefs Gea

6 opmerkingen