Glossybox November 2012

by - november 27, 2012

Glossybox November 2012

Het is weer tijd voor de Glossybox November! De Glossybox krijg ik nu al een paar maanden en ik vind het een erg leuke box om te krijgen! Het is ook altijd een verassing wat er nou in die prachtige licht rose box zit verstopt. Dit keer bestaat Glossybox 1 jaar! HOERA! En dat belooft natuurlijk een leuke maar ook interessante box! Ben je ook zo nieuwschierig naar de box? Kijk dan gauw verder!


Glossybox November 2012

De Glossybox is deze maand precies 1 jaar in Nederland, dat belooft een speciale en prachtige box te worden. De box is mooi roze net als elke maand, maar het vloeipapier en het lintje zijn anders. Ik vind het een toepasselijke touch hebben voor een verjaardagsbox! De inhoud van de box zal vast veel beloven!

Glossybox November 2012

Dit is de inhoud van de box. Het eerste wat ik dacht was: "wauw wat een prachtige box". En ook nog een extra product erbij dit keer.


Glossybox November 2012

Dit is de Paul Mitchell conditioner. Het is een leave in conditioner om je vermoeide lokken terug in vorm  te krijgen, voorkomt uitdroging, en maakt het haar glad en minder statisch. Ik denk dat deze conditioner een erg handig product is voor mij omdat ik vaak met de koude periodes die er op dit moment zijn vaak statisch haar heb als ik geen producten gebruik zoals een goede conditioner en serum! Hier ben ik erg benieuwd naar. Deze conditioner in de glossybox is 100 ml, de adviesprijs is €17,95 voor 300 ml. 

Glossybox November 2012

De Sabon handcreme. Dit was toch wel het eerste product dat mij opviel door het prachtige doosje! Deze handcréme heeft een lichte patchouli,levender,vanilla geur, en is erg verzorgend voor je handen en laat geen vettig laagje achter staat op het kaartje! Ik gebruik zelf vaak handcréme omdat ik in de zorg werk en daarom wel vaak droge handen krijg door dat je vaak met je handen in water zit. Deze lijkt mij daarom erg fijn! Dit is de fullsize en kost €11,95.


Glossybox November 2012

De Zoeva Pure Glam Pigment. Het is een losse oogschaduw van een puur minerale pigmenten. Het is een prachtige paarse kleur. Deze oogschaduw draagt de naam opera! Ik vind deze kleur oogschaduw ideaal voor de kerst dagen. Het is een fullsize en kost in €3,80.

Glossybox November 2012

Hannah 24 hour skin balancing. Het is een intensieve conditioner voor de huid. Hij brengt de huid optimaal in balans en voorziet deze van directe voeding,hydratatie en geeft een natuurlijke glans! Deze tube van Hannah is verkrijgbaar vanaf 10 ml €9,00

Glossybox November 2012

De Fashion make up eyeliner. Spreekt voor zicht toch! Hier kun je prachtige lijntjes en een wing mee maken natuurlijk! Het is een fullsize en kost €5,00

Glossybox November 2012

Dit was een extra product bij de Glossybox van November! Anatomicals Mud mask! Ik vind dit wel een leuke extra product om heerlijk te ontspannen en vooral met dit weer is het ook erg goed voor je huid natuurlijk. Deze Mud mask is ook een fullsize €1,95.


Ik vond zelf de producten erg leuk en vind dit daarom ook een prachtige box dit keer. Mijn favoriet is de Sabon handcreme, en de pigment oogschaduw van Zoeva.

Voor €14,95 krijg je elke maand een box met minimaal 5 luxe samples opgestuurd. Als je meer informatie wil ga dan naar de Glossybox site. www.glossybox.nl


You May Also Like

0 reacties