21 november 2012

Primark Autumn Winter '12 Collection

Ik kwam op een site allemaal items tegen van de autumn en winter collection 2012 van de Primark! Ik vind het altijd zo leuk om te winkelen bij de Primark! Voor mij is het wel erg ver, 3,5 uur reizen met de trein maar ik ga zelf eens in het jaar wel met een vriendin er heen om te winkelen. Ik vind de collection van dit seizoen erg mooi! ik heb erg leuke items gespot! En natuurlijk moest ik even een collage er van maken en op mijn blog posten! Ik ga zelf de 30e november weer naar Primark en hoop zeker een paar items te scoren die ik hier boven ook heb staan! Mijn favoriet is het jurkje helemaal rechts van de collage! Wat vinden jullie van de items? 


9 opmerkingen

 1. Ik moet echt eens naar een primark gaan, ben er nog nooit geweest!

  mauranneblog.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan zou ik zeker eens langs gaan, goedkoop kun je er aan kleding, schoenen, sieraden etc kommen! echt een aanrader!

   Verwijderen
 2. Wat een leuke items! :)

  Ik ben ook nog nooit bij Primark geweest, maar ben zker van plan om eens te gaan! haha. Jammer genoeg is er geen Primark bij ons in de buurt, maar ik ga er wel komen ooit hoor! ^^ haha

  Leuke blog heb je ;)

  liefs'
  http://pslivelifelovely.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja bij mij is primark ook erg ver weg, woon in het noorden, maar het is inderdaad. leuk om eens te gaan kijken. En bedankt voor de lieve reactie dat je mij blog leuk vind! fijn om te horen!

   Verwijderen
 3. Echt leuke dingen! De Primark is bij mij ook best ver, maar ik moet er echt heen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aahhhh echt leuke dingen die hartjess truii <3
  haha toevallig ga ik ook de 30 november in luik!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het wordt tijd dat ik weer eens naar de Primark ga!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het jurkje met de veertjes en de witte trui zijn heel erg leuk!! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Moet binnenkort maar weer eventjes naar de Primark ;)

  BeantwoordenVerwijderen