Order H&M

by - december 18, 2012

Zoals jullie weten is er weer sale bij de H&M webshop maar ook in de winkels! H&M is toch wel één van mijn favoriete winkels om te shoppen en dan vooral in de sale! Al steeds zag ik het jurkje staan op de webshop en ik vind hem zou leuk! Toch heb ik hem steeds maar niet besteld! Na dat ik op een blog had gezien dat zij ook het zelfde jurkje had gekocht, heb ik hem toch maar besteld. Dit omdat hij er zo leuk uit zag op de foto! Verder heb ik nog een bruine top met pailletten besteld, een blauwe top, en een oogschaduw kwast waar ik toch wel benieuwd naar ben. De blauwe top wil ik gaan dragen in het werk. Ik werk in de zorg bij kleinschalligwonen en moet daarom mijn eigen kleding dragen en er natuurlijk netjes uit zien. Ik was in totaal €31,10 kwijt aan de bestelling bij de H&M maar dat is inc verzendkosten en de kledingstukken bedragen zijn naar beneden gegaan, omdat ik kortingscodes heb gebruikt.


You May Also Like

6 reacties

 1. Leuke dingetjes!
  Dat t-shirt met gouden pailletten is erg leuk voor kerst :)

  x http://beautysparklesss.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie bestelling heb je geplaatst! Vooral het shirtje met de pailletjes vind ik erg mooi. Ik ben ook erg benieuwd naar de oogschaduwkwast :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke items zeg! Ik heb gister toevallig ook wat dingen besteld bij de h&m, het is altijd moeilijk om hun 'sale' te weerstaan!

  Doe mee met mijn giveaway en win een jurk naar eigen keuze!
  www.tlnique.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen