Order H&M - Green Parka Jacket

by - december 31, 2012

De nieuwe voorjaar collectie van de H&M is alweer in de winkels en webshop! Deze week kreeg ik de H&M-gids weer in de brievenbus, en toen ik hem door bladerde moet ik toch wel zeggen dat de collectie mij erg aansprak! Er zitten prachtige items bij die ik zeker nog wil bestellen. Zoals ik al vaker heb gezegd op mijn blog is H&M één van mijn Fav. winkels om te shoppen en ik slaag er ook altijd als ik weer iets nieuws nodig ben. En zo heb ik ook gelijk voor het voorjaar een leuke nieuwe jas besteld! Ik was er gelijk verliefd op toen ik hem in de H&M gids op de foto zag staan! Ik zag dat de jas ook erg gewild is omdat veel maten al uit waren verkocht. De jas kost trouwens €39,95 maar ik heb een kortingscode gebruikt dus was de jas iets goedkoper! Als mijn jas binnen is, dan zal ik zeker wat foto's laten zien op mijn site! Liefs Gea.

You May Also Like

6 reacties

 1. Wat een leuk jack!
  Alvast fijne jaarwisseling :)

  x http://beautysparklesss.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een prachtige jas! De kleur is mooi en het ontwerpje is gewoon perfect. Ben echt verliefd op dit jasje, en ik denk dat ik hem misschien ook wel ga bestellen. Ik ga aanstaande woensdag naar de Primark, eerst maar even kijken of ze daar zoiets hebben :)

  Een heel fijn en gelukkig 2013 toegewenst!

  Liefs,
  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. zou inderdaad zomaar kunnen dat ze daar een soort gelijke jas hebben!
   En jij ook nog!!

   Verwijderen
 3. Leuke jas! Die zou ik zelf ook wel willen haha. Gelukkig nieuwjaar nog!

  Liefs,
  Aurelie

  BeantwoordenVerwijderen