4 december 2012

Shoplog Primark Zaandam

Ik ben weer naar de Primark in Zaandam geweest! Natuurlijk had ik het al aangekondigd dat ik heen zou. Ik ben samen met een vriendin van mij naar de Primark geweest. Ik had er erg veel zin in, maar helaas is het reizen voor mij naar de Primark altijd erg lang in de trein. Ik moet 3.5 uur reizen voor dat ik in Zaandam ben bijvoorbeeld. Maar dat weerhoud mij niet om een keer per jaar of 2 keer per jaar even te gaan shoppen bijn de Primark! Ik heb veel leuke dingen zien hangen en zelfs allemaal kerst versieringen enz! Natuurlijk heb ik ook weer wat geshopt! Ook benieuwd naar wat ik heb gekocht?
In het begin toen ik in de Primark liep viel het mij wat tegen, ik vond bepaalde dingen gewoon niet echt mooi, maar ik heb zeker wat leuke dingen geshopt vind ik zelf. Ik vond bijvoorbeeld de schoenen erg tegen vallen. Het waren veel High heels met glitters strikjes en met een hele hoge hak. Ik ben zelf niet zo van de hele hoge haken, want daar kan ik niet op lopen. Verder heb ik zeker leuke dingen geshopt zoals Sieraden, Kleding, haar spulletjes en meer..

Een burgundy blouse met gouden studs op het kraagje! Ik vond hem zo gaaf en heb hem dan ook gelijk in mijn mandje gestopt! De blouse heeft lange mouwen en rode knoopjes! Boven bij de kraag en bij de armen zit een gouden knoop. Ik vind de combinatie van goud en burgundy erg prachtig! Ik weet de prijs zo niet meer, maar als je hem wilt weten, vraag gerust.


En ik heb geen één maar twee blouses gekocht! Dit is een leger groene / donker groene blouse. Ik vind de kleur erg mooi en je kunt het met veel dingen combineren! Ik zou het bijvoorbeeld dragen met een leuk rokje of een zwarte broek of een mooie jeans.

Een blauwe blazer. Ik ben hier erg blij mee. De kleur van de blazer is donker blauw met van binnen een mooie mint groene voering. Het is een dun stofje maar natuurlijk kun je er ook iets met lange mouwen onder dragen of in dagen als het wat minder koud is. Ook heeft de blazer twee zakjes aan de voorkant.


Ik was opzoek naar een heerlijk warme pyama, waarin je heerlijk kunt verstoppen en heerlijk mee kunt slapen/rond lopen in huis! Ik vond deze pyama zo schattig! Er zitten ijsbeertjes op met sneeuw vlokjes! Hij is ook heerlijk zacht en de kleur is roze met grijs! Deze pyama set was 8 euro, dat vond ik zeker een leuk prijsje voor deze heerlijk warme pyama voor de koude dagen!


Ik vind de sjaals van de Primark heerlijk warm en daarom heb ik maar weer twee mee genomen voor de koude periode waar we weer midden in zitten. Ik heb een zwarte en een licht grijze sjaal mee genomen zodat ik kan afwisselen bij outfits! Deze sjaals waren 4 euro per stuk. 

Ik ben helemaal gek op dierenprints! Dus moest dit jurkje natuurlijk ook mee! Het jurkje heeft boven in bij de middel een elastiek en onder aan de jurkje loopt hij achter langer uit! Ik vind het een prachtig effect hebben! Helaas had ik het jurkje in een te veel kleine maat gekocht. Daar ben ik later achter gekomen in de trein, maar hij past! Wat een wonder!

Ik heb veel leuke sieraden gezien, maar deze vond ik toch het leukst. Ik vind vooral de statement ketting erg mooi, en zou deze graag dragen met kerst. Hij is prachtig bewerkt met steetjes. Verder heb ik pareltjes gekocht aan snoertje, een mooie ring met diamandjes en een mooie donker blauwe steen, en nog mooie oorknopjes met bloemetjes in het wit! Ik ben erg blij met deze sieraden, hier mee kan ik mijn sieradenkast wel weer vullen. 

Verder nog wat dingetjes zoals, een haar donet om een mooie knot in het haar te maken, nail wraps, want ik heb op verschillende blogs al eens de nail wraps voorbij zien kommen en ik vond het er zo leuk uit zien, ik heb een patroontjes met bloemetjes in het zwart en wit. Ik dacht dat moet ik maar eens uit proberen! Een nieuwe beurs, want ik was opzoek naar een kleine beurs voor in mijn kleine tasjes. Ik heb nu een grote zwarte beurs maar die past natuurlijk niet overal in. Verder heb ik nog speltjes, lipblam, handcream, en haar elastiekjes gekocht! 

Wat vinden jullie van mijn aankopen?
Liefs Gea

11 opmerkingen

 1. Leuke aankopen! Ik ga zaterdag in Bremen bij de Primark kijken! Die pyjama is heeeerlijk warm, heb er ook 2!
  Liefs,

  http://www.oh-saycanyousee.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik ben echt verliefd op die eerste blouse; die rode met studs. Weet je misschien de prijs nog als je even goed nadenkt? haha

  Liefs,
  Lisa

  www.the-perfect-things.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! :D De blouse had ik toevallig het kaartje nog aanhangen! €15 euro!

   Verwijderen
 3. Leuke aankoopjes, die blauwe blazer heb ik laast gekocht!!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oelala die blouse met die collartips is echt gaaf! Benieuwd naar een outfitpost hiermee :D

  Ik hoop dat je ook eens bij mij langskomt x
  www.jannakamphof.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt. Wat een leuk idee, ik zal zeker eens een outfitpost met de blouse posten.
   Natuurlijk neem ik ook en kijkje op je site. Liefs

   Verwijderen