Victoria's Secret, Mango Temptation body splash

by - december 11, 2012

Laatst ben ik langs de Victoria's Secret winkel geweest op Schiphol met een vriendin. Ik vind de winkel prachtig en je kunt er veel verschillende dingen kopen zoals, tassen, parfums, body splash, body lotion, make up, ondergoed etc! Het is zeker een aanrader om er eens langs te gaan! Toen ik bij de winkel van Victoria's Secret was zag ik eigenlijk gelijk bij binnenkomst naar de stelling met de Body splashes. Allemaal verschillende geuren met bijpassende body lotion! Heerlijk! Maar na veel te hebben geroken, was ik eigenlijk al gelijk helemaal verliefd op de geur Mango Temptation in body splash. 


De Mango Temptation body splash heeft een prachtige roze flacon met rozen op de achtergrond! De verpakking is doorzichtig waar door je de bloemen door de flacon heen ziet. Ik vind het zeker erg leuk en het vrolijkt ook de flacon op. Ik vind een body splash altijd erg fijn als ik uit de douche kom of als ik weg ga en snel even een geurtje op wil. Deze Mango Temptation body splash kost €12.00.


Ik vind de geur echt heel erg fijn! De geur doet me denken aan de zomer, het is namelijke een heerlijke zoete en fruitige geur. Het doet mij echt denken aan een heerlijk warm en tropisch land. De Mango Temptation bevat als geur mango nectar en hibiscus. Ik raad deze geur zeker aan als je bij de Victoria's Secret winkel bent en anders moet je hem zeker eens ruiken! Echt een top geur.


Dit is de winkel van Victoria's Secret op Schiphol! Heerlijk kleurijk als je naar binnen kijkt en een pracht van mooie producten! Ik raad zeker aan eens langs de Victoria's Secret te gaan! Wat vinden jullie van de Victoria's Secret?

Liefs Gea


You May Also Like

13 reacties

 1. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award!
  Liefs,

  http://www.oh-saycanyousee.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de Victoria Secret winkel zó geweldig en mooi! Vooral de bodysplashes inderdaad, de geur mango lijkt me heerlijk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's en het geurtje lijkt me erg fijn :)

  x http://beautysparklesss.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh de verpakking alleen al is om bij weg te dromen. De flacon ziet er erg schattig uit. Ook op mijn wishlist staat een bodysplash van VS :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat we het niet kunnen ruiken vanaf hier haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt leuk! Perfect christmas gift. Haha
  Ik volg je! Volg je terug.

  Liefs, Elbrich
  Merry Christmas

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke blog! Zullen we elkaar volgen?

  X

  BeantwoordenVerwijderen