Heidi Klum Summer Shine - Gift set

by - januari 14, 2013

Een paar weken terug kwam ik bij de Action een leuke giftset tegen van Heidi Klum Summer Shine. In de giftset zit een eau de toilette en een shower gel van Heidi Klum Summer shine. Wat een heerlijke zomerse geur, ik vind hem erg fijn! Het is ook een lichte geur en is voor over dag heerlijk om te dragen. De eau de toilette bevat 15 ML en de shower gel bevat 75 ML. Ik vind de flacon erg mooi met de gouden dop. De giftset was €5,35 en is te koop bij de Action. Als je geluk hebt is de gift set nog verkrijgbaar, dan zou ik hem zeker mee nemen als je hem ook graag wilt! Ik heb hem zelf van mijn vriend gekregen toen we samen te winkelen waren, zeker een fijn cadeautje om te krijgen.

You May Also Like

4 reacties

 1. Reacties
  1. Hij ruikt ook heerlijk vind ik! Doet me echt aan een lichte en zoete geur denken voor de zomer :D

   Verwijderen
 2. De parfum ziet echt schitterend uit, Wat een leuk flesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie parfum, hij lijkt me erg lekker ruiken!

  x http://beautysparklesss.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen