MAX BB cream light

by - januari 25, 2013


Max het merk van de Action heeft nu ook een BB cream! Toen ik de MAX BB cream zag liggen in de schapen van de Action dacht ik gelijk, die moet mee! Ik was zo benieuwd of hij mooi dekte en ook omdat hij zo goedkoop was wou ik hem zeker even uitproberen! Daarom hierbij een review over de MAX BB cream van de Action.

De MAX BB cream Bevat vitamine A&B en heeft ook SPF 15. Het is een 3-in-1 Cream net als alle andere BB cream's eigenlijk! Ook gebruik ik al meer dan een jaar de BB cream van Garnier die ik ook erg fijn vind en ik moet zeggen BB cream's vind ik toch prettiger werken dan Foundation.

 

Ik vind de tube van de BB cream er simpel maar leuk uit zien, je ziet de kleur van de BB cream gelijk en dat vind ik zelf altijd een voordeel als je een BB cream koopt. De kleur van de BB cream is Light, ik heb een lichte huid en daarom dacht ik dat deze wel over een kwam met mijn huidskleur. Er is ook een donkere versie. De BB cream bevat 25 gram, de tube is niet heel groot maar dat vind ik wel een voordeel voor het mee nemen in een toilet tas bijvoorbeeld.

 De BB cream lijkt heel donker, een beetje oranje bruin eigenlijk, maar als je de BB cream uitsmeert kleurt het prachtig met de huid. Hij geeft een licht kleurtje, en een goede dekking vind ik.


Het resultaat vind ik zeker fijn, de dekking vind ik prima! De BB cream smeert fijn uit en de huid voelt zacht aan! Ik denk wel dat het per huidskleur zal verschillen natuurlijk hoe de kleur pakt, maar ik vind het een fijne BB cream. Zeker een aanrader als je niet veel wilt uit geven voor een BB cream! De MAX BB cream kost €1,49!

Liefs Gea

You May Also Like

6 reacties