Arm candy

by - april 05, 2013

 
Ik draag zelf graag sieraden, ze vrolijken een outfit ook hellemaal op. In mijn sieraden stash heb ik dan ook weer drie simpele maar vooral leuke armbanden kunnen toevoegen. Deze drie armbanden heb ik gewonnen bij Designs by Jadira via Facebook. 

Jadira maakt zelf deze leuke armbanden, maar ook kleding. De armbanden zijn special op maat gemaakt, en de kleur van de steentjes mocht ik dan ook zelf uitkiezen. Omdat ik wel een smalle pols heb, en armbanden daar door vaak te groot zijn, zitten deze precies goed. Ik heb gekozen voor twee leuke armbanden met grote stenen in de kleur roze en mint groen. De andere armband heef een gouden ketting met een gouden steentje. Hoe leuk zijn deze armbanden voor de zomer met de leuke lichte kleurtjes. 

You May Also Like

5 reacties