26 april 2013

Tag: Spring

Op veel blogs kom ik veel leuke tags tegen, daarom leek het mij ook wel eens leuk om een tag te plaatsen. Deze tag gaat over de lente. We zitten natuurlijk al een tijdje in het lente seizoen, maar tot nu toe gaat het weer op en neer. Gister was het prachtig weer, het zonnetje scheen en het was heerlijk weer om zonder jas naar buiten te gaan. Toen ik vanmorgen weer door het raam naar buiten keek, was het mooie weer alweer verdwenen. Het regent op het moment, en het ziet er erg somber uit helaas.  Lees mee met deze leuke lente tag, en lees hier mijn antwoorden op de vragen.

 

Welke nagellak kleuren draag jij het liefste in het voorjaar?
Ik draag bijna geen nagellak, ik vind het erg leuk om een leuk kleurtje te dragen maar ik draag het ook niet door mijn werk. Als ik wel nagellak draag, ga ik voor een leuke roze kleur!

Als je aan de lente denkt, waar word je dan echt vrolijk van?
De lente is toch wel één van mijn favoriete seizoenen, de zomer ook natuurlijk! Maar in de lente begint alles weer te bloeien. Mooie bloemen kommen weer op zoals narcissen en krokusjes! Ook vind ik het erg fijn als het zonnetje er weer bij is, de zonnebril weer op en heerlijk genieten van het mooie weer buiten!

 

Wat is jouw ultieme voorjaars parfum?
Ik gebruik altijd verschillende parfums! Ik houd het niet graag bij één. Ik vind vooral bloemige en frisse geuren erg fijn in het voorjaar. Ik ga toch dan voor Shine van Heidi Klum, Kate moss, of Naomi Cambell.

Welke items in je kast bewaar jij speciaal voor de lente?
Vooral mijn gekleurde broeken, zomerjurkjes, ballerina's en canvas schoentjes van de H&M, en Primark. Ook natuurlijk mijn zomerjassen.

 

Van welk nummer krijg jij spontaan de lente in je bol?
Eigenlijk van best veel nummers, maar ik vind om het moment Feel this moment van Pitbull en Christina Aguilera erg leuk!

Welke musthave hoop jij nog te scoren dit voorjaar?
Ik heb mijn grootste musthave al gescoord dit jaar, een spijkerjasje van de Primark. Maar ik zou nog wel een paar leuke blouses of t-shirts erbij willen. Het liefst pastelkleurtjes!

Wat vinden jullie van deze tag? Zal ik vaker een tag plaatsen?

Liefs Gea

7 opmerkingen