What topics would you like to read?

by - april 27, 2013

Op mijn blog plaats ik verschillende posts met verschillende onderwerpen, maar eigenlijk ben ik best benieuwd wat voor onderwerpen mijn bezoekers leuk vinden om te lezen. Zo kan ik met de onderwerpen leuke blogposts bedenken om over te schrijven. Wat zouden jullie daarom willen lezen? Laat gerust een reactie achter.

Liefs Gea

You May Also Like

15 reacties

 1. Ik heb gestemd op food, maar ik vind personal en reviews ook altijd leuk/handig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb gestemt op shoplog, personal, fashion, lifestyle en diy.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind persoonlijke artikelen en shoplogs altijd erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fashion!

  www.jenniefromtheblog.com // www.jenniefromtheblog.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. personal!

  Zou je ook een kijkje op mijn blog willen nemen?
  miriam-mylifeasmyself.blogspot.com

  xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Ik vind fashion en personal altijd erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen