Essence Stay Matt Lipcream Review

by - mei 10, 2013

Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar de Essence Stay Matt Lipcream, na veel goede reacties te hebben gelezen van andere bloggers, ben ik ook langs de kruidvat geweest om één te kopen. Er zijn vier prachtige kleuren verkrijgbaar, zelf ging ik voor de Essence Stay Matt Lipcream in Velvet Rose. Het is een prachtige licht roze kleur, die ook prima draagbaar is voor overdag.

 

De Essence Stay Matt Lipcream heeft een simpele verpakking met een doorzichtig potje. Ik vind dit altijd wel een voordeel omdat je de kleur dan gelijk kunt zien, ook in je stash kun je hem makkelijk terug vinden.

 

De applicator heeft een handig sponsje, waar door de lipcream fijn is om aan te brengen op de lippen. Essence beloofd een prachtige mate kleur te geven op de lippen.

 

De lipcream smeert fijn uit op de lippen, en geeft een goede dekkende roze kleur met een mate uiterlijk. Het is een prachtige kleur om zo wel over dag te dragen voor een simpele look of bij een look waar de ogen erg opvallend zijn met een nude lipkleur. 

 

Ik vind de Essence Stay Matt Lipcream in Velvet rose een fijne lip product en draag deze eigenlijk bijna dagelijks door de licht roze kleur die een een simpele look al heel mooi kan maken! Ook een voordeel van de lipcream is de geur! HMM! Heerlijk.. een zoete geur, waar door je hem blijft smeren. De essence lipcream kost € 2 euro en is te koop bij Trekpleister en Kruidvat. Zeker een aanrader!


Wat vinden jullie van de Essence Stay Matt Lipcream ??

Liefs Gea

You May Also Like

6 reacties