6 mei 2013

Instagram diary 1# | Genieten van de zon & zelf gemaakte rozen ring


Deze week heb ik veel gewerkt. ik werk in de zorg bij dementerende ouderen wat ik zeker met plezier doe. Verder ben ik nog wezen shoppen met een vriendin en ben ik veel bij mijn vriend geweest! Op het moment is het prachtig weer, waar door ik het weekend veel buiten ben geweest, heerlijk in het zonnetje gezeten. Ik heb al wat kleur gekregen van de zon! Hopen dat het weer zo wat blijft, ik houd er wel van!


Onze hond geniet ook van het heerlijke weer buiten // Nieuwe aankopen // Heerlijk weer, tijd voor zomerkleding! // Coconut Water, heerlijk fris  // Prachtige tulp // Druiven yumm // Madeliefjes // Action kweekset, de tomaten plantjes kommen op // Healthy snack, aardbeien en banaan // Mijn vriend had prachtige tulpen gekweekt in zijn kas // Ik // Zelfgemaakte Fimo ring, binnen kort weer bezig met meer sieraden!

Liefs Gea

12 opmerkingen

 1. Leuk die ring! En hmm kokoswater is zo lekker!!

  xx Marjolein http://www.anotherfashionlover.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu ik jouw fruit hapjes zie, besef ik dat ik ook meer fruit moet eten haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. these are cute instagram photos! omg you are so healthy, hmmm grapes and strawberriess

  xo, ZEBRA AND MEERKAT ~

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo'n eerste diary! :) Madeliefjes zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen en mooie foto's. Wat een leuke blog heb je! Ik volg je nu, volg je terug? :-) XX

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Druiven druiven druiven; I love it!
  Ik eet iedere avond minstens een halve bak op, geen goed voorbeeld maar oke.

  Leuke foto's, lekker zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's! Die kweekset ziet er echt té schattig uit! Liefs, Florien

  On diraît que c'est la mode

  (ps: ik volg je!)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke foto's! Vooral het fruit echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat je begonnen bent met het laten zien van je Instagram foto's!

  BeantwoordenVerwijderen