My home-grown tomato plants

by - mei 16, 2013

Ik vind het altijd fijn om mijn eigen groente en fruit te kweken! Een tijdje terug kocht ik bij de Action twee leuke kweek setjes, mint en tomaten! Mijn tomaten zijn al goed gegroeid in een korte tijd, maar helaas gaan mijn mint planten niet zo snel! Ze zijn al zo groot dat ze binnen kort over gezet moeten worden naar de tuin of in een grote pot. Ik denk zelf dat ik ze in een mooie grote pot zet. Er zijn nog veel meer soorten te krijgen waar onder ook kruiden setjes bij de Action. Hierbij wat foto's van mijn tomaten plantjes.

 



Liefs Gea

You May Also Like

13 reacties

 1. Wat een leuke plantjes! Ik ben alleen helaas heel slecht met verzorgen van planten, haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het ook echt heel erg leuk om zelf groenten enzo te kweken! En dat plantje ziet er echt leuk uit! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha wat leuk zeg, vond ik vroeger ook altijd heel leuk om te doen!

  www.fashiable.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk haha. Ben benieuwd hoe ze verder gaan groeien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt leuk! We hebben hier ook veel eigen plantjes. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lief! Ik ben nu bezig met zonnebloempjes haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Altijd zo leuk om te zien als je zelf een plantje hebt geplant hoe het zo snel gaat groeien :D

  BeantwoordenVerwijderen