21 mei 2013

Instagram diary 2# | Bloemen krans, bruiloft & Oerrock festival

Hierbij weer een My Instagram Diary! Deze keer foto's van ongeveer twee weken van mijn diary. Ik kreeg op mijn vorige Diary erg leuke reacties, echt leuk om te lezen. Hoe zagen mijn twee weken eruit?

Ik heb mijn knutseldoos weer eens erbij gepakt, zoals jullie al hebben gezien had ik een leuke bloemen haar krans gemaakt. Ik had op veel blogs en pinterest veel leuke foto's gezien met bloemen haar kransen dat het begon te kriebelen om zelf ook één te maken! Leuk natuurlijk want ik vind het fijn om creatief bezig te zijn. Verder ben ik wezen shoppen met mijn moeder, bij de Action en de Hema en heb zeker leuke aankopen gedaan. Ook ben ik bij een leuk Festival hier in de buurt geweest samen met een groep en mijn lieve vriend. Ik ga elk jaar naar dit Festival dit keer ging ik op twee dagen heen, het was erg gezellig en ook heb ik Guus Meeuwis en Miss Montrial zien optreden! Afgelopen Vrijdag had ik ook een Bruiloft van mijn nicht. Ik had een leuke Bordeaux kanten jurkje aangetrokken van de H&M en kreeg veel complimenten hier van, altijd leuk om te horen!


Ik heb bij de Hema deze twee leuke pastelkleurtjes gekocht Mint&Roze // Ontbijtje Yoghurt & Meloen // Turks brood en aardbeien als tussen doortje // Ik heb mijn nagels weer eens gelakt, dit keer een gele pastekleur. Helaas droogde deze niet goed. // Bezig met mijn DIY bloemen haar krans // Het resultaat van de bloemen haar krans! // Klaar voor het Festival // Healthy fruitsalade met kiwi en meloen // Mijn tomaten plantjes zijn alweer goed gegroeid // Ik kocht een Style Duo Curler van de Action, super blij mee // Klaar voor de Bruiloft van mijn nicht // Mijn make up look, met mijn nieuwe roze lipstick van de Hema.


Mijn Instagram: Geaaa


Liefs Gea.

15 opmerkingen

 1. Die nagellakjes zien er goed uit, vooral de mint!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Loooove these photos! Really love the filter :)

  Please feel free to enter my Daniel Wellington giveaway (here) - you could win yourself a watch worth £200! Ends in 2 days x

  Blog | Cocochic
  Bloglovin | http://www.bloglovin.com/blog/1823055/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave kleur nagellak die gele!

  miratells.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, die bloemen haarkrans is erg mooi! En dat eten ziet er zo lekker uit allemaal. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. i see fruits!
  yummy x

  http://www.attitudeunique.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke foto's! :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk om te zien en te lezen! :) Mooie foto's ook!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke diary! De Hema nagellakjes lijken mij heel fijn! Ik volg je blog nu! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Al dat fruit ziet er zo lekker uit hehe :) Hele leuke nagellakjes allemaal! xx Romy

  BeantwoordenVerwijderen