Just girly things tag

by - juni 03, 2013

Ik kwam weer een erg leuke tag tegen, namelijk de Justgirlythings tag. Een tag waarbij je leuke foto's kunt uit zoeken met bijpassende zinnen over echte meiden dingen. Ik kwam ook erg leuke foto's tegen die persoonlijk ook bij mij kunnen passen! Benieuwd welke? klik dan op meer lezen & Enjoy! Deze tag komt van deze tumblr.


Ik ben een meid die vooral in de zomer erg houd van mooie witte stranden, genieten van het mooie weer en heerlijk zwemmen. // Waarschijnlijk herkent ieder meisje dit wel. "Ik heb geen kleren om aan te doen" Uhmm? Ik weet nooit wat ik aan moet doen ook al heb ik genoeg in mijn kast om te kunnen combineren. Its a girl thing // De zomer is één van mijn favoriete periodes van het jaar. // Altijd mooi en netjes er uit willen zien! Dat is toch algemeen een vrouwen ding.

 
Ik heb een heel lief vriendje waar ik zeker heel gelukkig mee ben! // Ik zou graag eens naar Parijs willen, shoppen maar ook om de Eiffeltoren te bekijken. // Ik kan snel in love zijn met een leuke outfit, vooral tijdens het shoppen  // Truien vind ik altijd heerlijk om te hebben, ik heb het altijd erg snel koud.


Ik vind het altijd erg leuk om creatief bezig te zijn, en dan vooral om zelf sieraden te maken! // Ik heb de laatste tijd altijd wel mijn ipad of camera bij mij om foto's te maken. // Marc Jacobs Daisy parfum! Z'n heerlijk parfum, deze staat zeker op mijn verlanglijstje. // Ik draag eigenlijk altijd make up, behalve in het weekend.

Wat vinden jullie van deze tag?You May Also Like

14 reacties

 1. Ik kwam deze tag laatst al tegen, en ik vind hem erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke tag! Ik denk dat ik hem ook ga doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een leuke tag! :)

  ENTER MY GIVEAWAY NOW
  http://cestlissa.blogspot.be/2013/06/giveaway-june-persunmall.html

  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ kimberly! Klopt, ik was gelijk in love toen ik ik de geur rook! Dat wordt sparen ^^

  BeantwoordenVerwijderen