I love summer tag!

by - juni 13, 2013

Vandaag heb ik weer een leuke tag voor jullie, namelijk de I love summer tag. Ook al zit het weer niet mee op dit moment, hoop ik dat er zeker nog mooie zonnige dagen aan kommen. De zomer is één van mijn favoriete periodes in het jaar, dus deze tag past zeker erg goed bij mij. Ik kwam deze tag tegen op de blog en vond hem erg leuk om hem ook te beantwoorden. Benieuwd wat ik heb geantwoord op de vragen die bij deze tag horen? Lees dan zeker even verder!

 
Foto bron

Wat is jou favoriete nagellak voor in de zomer?
Ik draag over het algemeen niet veel nagellak, maar in de zomer heb ik wel altijd mijn teen nagels gelakt. Ik vind het er altijd er leuk uit zien als de teen nagels ook zijn gedaan. Als ik wel voor een leuke nagellak ga kies ik de laatste tijd altijd voor een leuke pastelkleurige nagellak.

Waar gaat jou reis naar toe in de zomer?
Ik ga deze vakantie een lang weekend weg met mijn vriend, waar heen weten we nog niet maar het zal hier ergens in Nederland worden. Wel hoop ik zeker dat het wat mooi weer wordt met een heerlijk zonnetje. We gaan namelijk kamperen dus dan moet het niet al te koud zijn. Verder ga ik vakantie werk doen bij de instelling waar ik werk, eigenlijk doe ik dit elk jaar omdat ik het erg leuk vind om te doen.

Foto bron  

Wat draag jij het liefst met warme temperaturen?
Ik draag het liefst op een hete zomer dag een kort broekje/rokje met een simpel hempje er boven op. Soms een leuk jurkje, als het maar lekker luchtig is.

Wat is jou ultieme zomer hit?
Ik heb niet echt één favoriete muziekje of één liedje. Als de muziek maar vrolijk is dat doet mij altijd goed.

Wat voor schoenen draag jij het liefst in de zomer?
Ik draag vooral in de zomer veel ballerina's, of slippers soms nog wel eens een paar leuke pumps. Ik ben vooral met het hete weer meer van de simpele outfits en dat is ook zo met zomer schoenen. Als ze maar fijn lopen.

Foto bron

Wat is jou favoriete zomer geur?
Mijn favoriete zomer geur op het moment is de body mist van Victoria Secret Mango Temptation. Hij ruikt heerlijk fris en doet mij ook erg aan de zomer denken door de heerlijke geur. Als ik geen body mist gebruik ga ik voor een heerlijke zoete en frisse geur die ik in mijn stash heb. Maar het is heel verschillend altijd bij mij.


Wat draag jij het liefst als je gaat zwemmen? Badpak, Bikini of een Tankini?

Zeker weten een bikini! Ik heb laatst mijn kast weer op geruimd en heb toen ook veel bikini's weg gedaan. Maar toch heb ik nog best veel bikini's om uit te kiezen. Ik heb nu vorige week bij Primark een hele leuke bikini gekocht en dat is zeker nu één van mijn favorieten! Hij komt zeker nog voorbij op de site.

Foto bron 

Welke lipsticks in je stash draag jij het liefst in de zomer?
Ik draag eigenlijk altijd verschillende kleuren roze. Roze lipstick draag ik altijd en vind ik ook het mooiste staan bij mijn licht blauwe ogen. Ik gebruik nu veel mijn roze lipstick van de Hema of de lipstick van Glossybox.

Wat is jou favoriete zomer drankje?
Ik drink eigenlijk altijd gewoon een glas met koud water of een glas met ranja vind ik ook wel lekker bij warme dagen.

Wat zijn jou ultieme zomer musthaves?
Dat zijn voor mij zeker mijn zonnebril, strandtas, zonnebrand en een leuk hoedje. Ik heb zelf net een strand tas gekocht van de Primark, een mooie bruine tas waar veel in kan. Zonnebrand is een musthave omdat ik me zeker altijd goed in moet smeren omdat ik snel verbrand altijd.

Dit was alweer de tag, wat vonden jullie er van?

You May Also Like

7 reacties

 1. Ik hou van tags, altijd leuk om te lezen :)

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je met je vriendje gaat kamperen! Ik heb ook zo'n zin in de zomer! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tag om te lezen! Ik krijg helemaal zin in de zomer :)
  Liefs!
  http://beautycara.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke tag o te lezen! ik vind dat de zomer nu ook wel zich mag laten zien.. ben benieuwd .. volgende week word het beter zeggen ze..

  fijn weekend meis

  en een leuke blog heb je :)
  www.rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen