Maaltijdsalade met kalkoenfilet

by - juni 21, 2013

Ik heb weer eens een heerlijke food post voor jullie. Dit keer een heerlijke zomerse maaltijd salade. Ik maak regelmatig zelf als middag eten verschillende soorten salades met ingrediënten die ik gewoon in de koelkast tegen kom. Zo maakte ik deze week deze heerlijke maaltijd salade met kalkoen filet. Makkelijk te maken en ook nog eens heel gezond!

 Deze salade bevat de volgende ingredienten: sla, plakjes komkommer en kalkoen filet. Als dressing gebruik ik toch mij favoriet, namelijk de honing mosterd dressing. Deze dressing kocht ik in een fles bij de Action en is wat scherp van smaak maar zeker erg lekker voor bij een salade. 

Eigenlijk is de salade makkelijk te maken. De krop sla pluk je een paar blaadjes af na eigen keuze, deze bladen was je goed onder de kraan met water. Snijd of breek de sla bladen in stukjes en leg ze op een bord. Vervolgens pak je de komkommer, snijd deze in kleine plakjes en leg deze ook op het bord bij de sla. Ik geloof dat ik zelf een komkommer had van 3 cm ongeveer. Daarna pak je de kalkoenfilet en snijd deze ook in kleine reepjes. Als laatste voeg je de honing mosterd dressing toe en dan is de maaltijd salade klaar! 


Natuurlijk kun je zelf ook nog andere groente toevoegen of zelf andere vlees als je dat wilt, wees creatief! Zelf vind ik het ook erg lekker met zalm in plaats van de kalkoen filet. Gaan jullie deze salade ook uit proberen?

You May Also Like

15 reacties

 1. Ziet er heerlijk uit! Weet je toevallig ook of de action die saus nog heeft?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ysnke Ik geloof dat je hem nog steeds wel kunt krijgen bij de Action :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heeeeerlijk uit! Ga ik binnenkort ook maar eens maken :)
  Liefs!
  anneauty.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er heerlijk uit! Zullen wij elkaar volgen? Ik volg je al :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh ziet er echt superlekker uit! Zeker een keertje proberen deze; liefs

  On diraît que c'est la mode

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit ziet er echt heerlijk uit. Ik denk dat ik dit eens thuis ga proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mmm.. it looks so tasty! I'm gettin hungry now! : )

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er heerlijk uit! Ik houd ook heel erg van mosterdhoning dressing, die maakt (bijna) alle salades lekker!

  Wat heb je een ontzettend mooie lay out en een hele leuke blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die ziet er echt overheerlijk uit! Ik hou echt super erg van salades, vooral in de zomer! Doe je mee aan mijn zomer GIVE AWAY party?
  Liefs, Anne

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen