15 juli 2013

Instagram diary 3# | Een blouse naaien & homemade smoothies


Hierbij weer een paar leuke foto's van mijn Instagram account. Mijn afgelopen week bestond veel uit werken, ik maak extra uren omdat het natuurlijk vakantie periode is. Gelukkig ga ik deze week ook nog naar Texel met mijn vriend. Verder ben ik deze week nog druk bezig geweest met twee DIY projecten, onder andere heb ik van een oude lange broek een prachtige short gemaakt met kant. Ik ben erg blij met het resultaat.

Bij mijn vriend thuis op tafel stonden prachtige roze met witte rozen op tafel, deze kwamen uit eigen tuin. // Ik ben zo blij met deze blush. Deze blush is fel roze van kleur, leuk voor de zomer dagen.


Ik ben weer bezig geweest met een DIY project, dit keer moest mijn oude lange broek er aan geloven. Deze werd een leuke short met prachtige kanten details op de zakjes en op de randjes van de broekspijpen. Ik ben zeker blij met het leuke resultaat. // Ik heb samen met mijn vriend veel schalen kunnen vullen met aardbeien van eigen planten. Hier op de foto 2 schalen met heerlijke aardbeien! 


Ik wou al een tijdje een blender, en deze week had ik dan eindelijk één gekocht. Natuurlijk moest ik hem gelijk uitproberen om een heerlijke smoothie te maken. // Met als resultaat deze heerlijke smoothie van aardbeien, appel,en melk. Ik ben nu elke dag met de blender in de weer. Heerlijk om smoothies te maken en vooral met het warme weer vind ik dit erg lekker.


Ik ben ik deze week weer bezig geweest met mijn DIY peplum top. Ik ben al erg ver met het topje in elkaar te zetten, maar het duurt natuurlijk wel even. // Heerlijk ontbijtje yoghurt, aardbeien en muesli.

Voor meer foto's of als je mij wilt volgen staat hier onder een link naar mijn Instagram account.
Mijn Instagram account is: http://instagram.com/geaaa

12 opmerkingen

 1. Leuke foto's! En die smoothie ziet er heerlijk uit, ik wil ook nog steeds graag een blender! En je short ziet er echt heel tof uit! Ik ben benieuwd naar het peplum topje! En die blush is prachtig, waar heb je die vandaan?
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Maris, Bedankt! Als de peplum top af is maak ik zeker foto's van het resultaat. De blush is van de Action €0,99 Cent.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Binnenkort moet ik toch maar eens naar Action geloof ik haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik maak eigenlijk nooit smoothies. Ik heb het idee dat ik wel iets mis..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blog heb je! Ik volg je. Neem je een kijkje bij mij?
  x
  www.foodfashionbeautylover.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen