27 augustus 2013

H&M Wishlist Autumn en Winter '13

De H&m is één van mijn favoriete winkels waar ik altijd graag shop. Ook dit keer hebben ze weer een prachtige collectie voor het aankomende najaar. Veel prachtige kleding, sieraden, schoenen en tassen. Ik kwam zelf ook een paar leuke items tegen die zeker een plekje op mijn wishlist hebben gekregen. Ook zo benieuwd wat er op mijn wishlist staat op dit moment? Hier onder is mijn lijstje te bewonderen. 

                                                      | blouse | jurk | trui | schoenen | rok |

Ik zal zeker deze items bestellen, ik vind ze namelijk erg mooi. Ik ben benieuwd wat jullie van de nieuwe H&M collectie vinden? Hebben jullie al wat geshopt of heb je juist ook een wishlist met items die je graag wilt kopen? Ik ben ook erg benieuwd wat jullie van mijn uitgekozen items vinden.

14 opmerkingen

 1. Leuke wishlist! Vooral de blouse, de trui en de schoenen vind ik er erg leuk uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk!!

  Ik volge je nu op Bloglovin.
  Als je het leuk vind bekijk mijn blog ook!

  xo http://myblogxoxo.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat roze truitje en die blouse is harstikke leuk vooral als je het leuk kan combineren met die rok en de laarsjes.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke spullen! Ik heb die laarsjes zelf vorig jaar gekocht!

  http://www.lifeofroshelle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha ik heb toevallig net een megabestelling gedaan, leuke spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke items! Ik durf zelf niet zo goed een wishlist te maken haha, ik ben zó bang dat ik veel te veel wil!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb dat ook altijd hoor, H&M heeft gewoon veel leuke dingen en kiezen vind ik zelf dan heel moeilijk. ^^

   Verwijderen