Mini shoplog Action

by - september 24, 2013

Ik ben gisteren weer eens bij de Action geweest en heb een paar dingen gekocht. Ik vind de Action altijd een erg leuke winkel waar je veel leuke en betaalbare items kan vinden. Ik ben op het moment ook bezig met mijn nieuwe slaapkamer, natuurlijk wil ik dan ook nog een paar leuke items vinden om in mijn kamer te kunnen zetten als decoratie. Bij de Action kan je ook veel inspiratie op doen natuurlijk. Ik heb verder niet veel gekocht dit keer.

 

Als eerste liep ik langs het decoratie gedeelte van de Action, wauw wat een prachtige dingen hebben ze daar. Daar vond ik dus ook deze prachtige wax harten met een prachtige decoratie en van bloemen, een lint aan de boven kant om op te kunnen hangen en om niet te vergeten hebben ze ook een geur. Ik vind de geur wat hebben van rozen, echt heel erg fijn. Ik kocht deze twee harten om in mijn nieuwe kledingkast te leggen/hangen. Ik heb altijd zeepjes of geur kussentjes in mijn kasten zodat er een heerlijke geur in de kast hangt. Ook waren deze hartjes ook nog verkrijgbaar met andere decoratieven en ook andere kleuren. Ze kosten €0,69 cent per stuk.Ik kocht drie bolletjes acrylgaren in de kleur bordeaux van het merk So Me. Deze bolletjes acrylgaren zijn ook niet duur ze kosten namelijk maar €0,59 cent per bol. Toen ik deze kleur bolletjes zag liggen wist ik meteen wat ik er van wauw haken. Ik heb namelijk gister een leuke nieuwe winterjas besteld bij de H&M en ik vond deze kleur er precies bij passen. Nou weten jullie vast wel wat ik dan hier van zou maken denk ik? Ja een hele leuke gehaakte sjaal die ik bij mijn nieuwe jas dan kan dragen als het koud is. 

Verder kocht ik nog 2 pakjes met gedroogde abrikozen , deze zijn namelijk zo lekker als tussen door snack en natuurlijk ook nog eens gezond. Ik had deze al vaker gekocht en toen was het pakje zo leeg, daarom heb ik nog maar 2 pakjes gekocht. Ook heb ik nog studentenhaver gekocht, dit is een zakje met een mix van nootjes en rozijnen ook erg lekker! De abrikozen kosten €0,88 cent per bakje, en de studentenhaver kost €1,29 per zakje.

You May Also Like

34 reacties

 1. Leuke aankoopjes! De abrikozen klinken lekker :-) De bolletjes wol zijn mooi, ben benieuwd naar je sjaal!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die zeepjes zijn leuk! Ik heb er ook eentje in dezelfde kleur, van mijn moeder gehad voor in mijn appartementje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankopen! Vooral die zeepjes dat je ze in/bij je kast hangt, gaat vieze geurtjes tegen! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! En klopt inderdaad zo houd je een fijne geur in je kledingkast :D

   Verwijderen
 4. Ahh, die zeepjes zien er heel leuk uit! Ik ben benieuwd naar je sjaal als ie af is en natuurlijk ben ik benieuwd naar je nieuwe kamer!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk die wax harten, heb ze daar niet eerder gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze lagen bij de action waar ik was bij de decoratie spullen enz.

   Verwijderen
 6. Bij de action is altijd wel wat te vinden! Leuk dat je zelf een sjaal gaat maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat cute die decoratiehartjes! Als ik de Action in ga kom ik altijd met tenminste één ding terug haha. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die wax hartjes zijn echt super cute! Ik ben pas nog bij de Action geweest maar heb die helemaal niet zien liggen D:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Action heeft altijd van die leuke hebbendingetjes..

  xx Mounia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, wat leuk, die hartjes!
  Ik hou echt van de Action voor allerlei kleine spulletjes ^^

  Liefs, Liese
  Cats & Dresses

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ontloop de Action al een maand, omdat ik weet dat ik heeel veel ga kopen als ik er naar binnen loop. Misschien binnenkort tijd om toch eens te kijken..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Supergaaf dat je zelf een sjaal gaat maken :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Succes met het maken van je sjaal! Hij heeft in ieder geval alvast een leuke kleur ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk! Knap dat je zelf een sjaal gaat maken, ik zou er het geduld niet voor hebben. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. leuke aankopen! de wax harten ga ik ook zeker kopen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk dat je een sjaal gaat maken voor bij je jas! :) Bedankt voor je lieve reactie over mijn layout! Ik vind de jouwe trouwens ook heel mooi en professioneel geworden!

  XX Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hele leuke aankopen meid
  en bedankt voor je reactie op mijn blog, ik ben benieuwd naar je jas!

  Ik volg je hoop dat je mij kan terug volgen
  als je natuurlijk mijn blog leuk vind om te lezen

  liefs
  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ik zal zeker binnen kort een blogpost posten met me nieuwe jas :D
   Ofcourse volg ik je terug! x

   Verwijderen
  2. Bedankt voor het volgen meis, je hebt een super blog!
   keep up the good work! x

   Verwijderen
  3. Bedankt! Dat vind ik zeker fijn om te horen :D

   Verwijderen
 18. Ik ben gek op de action, ik kom altijd wel met iets thuis. Je hebt een hele leuke blog ik volg je.
  liefs, Rosanne
  http://rosannevandierenn.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen