18 september 2013

De herfst tag

Ik kwam op verschillende blogs al deze tag tegen en ik vond het wel leuk om deze ook in te vullen. Deze tag heet "Autumn" of ook wel de herfst tag. Neem de tag gerust over op jullie eigen blog, ik vind het zeker ook erg leuk om te lezen wat jullie antwoorden zijn op deze vragen.

Wat vind je leuk aan de herfst?
Het enige wat ik eigenlijk minder vind aan de herfst zijn de koude dagen en de donkere dagen. Ik vind het wel leuk dat je weer fijn bij de houtkachel kan zitten, en dat de kaarsjes op tafel aan kunnen voor een gezellige sfeer. Er zijn zeker een aantal leuke dingen aan de herfst, maar ik heb toch liever de lente of het zomer seizoen.

Favoriete herfst drankje?
Ik houd zeker erg van warme dranken in deze periode. Het liefst drink ik de hele dag door heerlijke warme thee of ik ga voor een heerlijke kop warme chocomel. 

 Bron foto: weheartit

Favoriete geur en geurkaars?
Ik heb niet echt één favoriete geur die ik draag in een bepaald seizoen. Het liefst draag ik elke dag een andere geur, het hangt er ook van af welke ik pak op die dag. Toch houd ik ook wel in de herfst van een wat sterkere geur dan de bloemen geuren die ik ook in mijn stash heb. Geurkaarsen gebruik ik eigenlijk niet, ik vind ze zeker erg fijn ruiken maar dan ga ik liever voor een set gewone kaarsen op tafel.

Welke kleur lipstick draag je het liefst?
Dan ga ik toch voor een donker roze, of rode kleur. Maar toch draag ik in de koude dagen ook een simpele lipbalm door dat ik snel droge lippen heb.

Bron foto: weheartit

Favoriete dagcreme voor in de herfst?
Ik gebruik elke dag dagcreme omdat ik een hele droge huid heb. Ik gebruik op het moment een dagcreme van Garnier en heb een Dove dagcreme op vooraad voor als de andere op is. Ik gebruik altijd een ander merk, dus één favoriete heb ik eigenlijk niet.

Favoriete muziek op het moment?
Op het moment vind ik het liedje van Nielson & Miss Montreal - Hoe, echt super leuk! Ik wordt altijd heel erg vrolijk als ik dit liedje hoor! Ook is de top40 één van mijn favorieten!

 
Bron foto: weheartit 

Favoriete outfit voor in de herfst?
Op echt koude dagen draag ik het liefst een heerlijk gebreide trui met een jeans en het liefst een paar laarsjes met een hak. De schoenen die ik het liefst draag zijn van de Van Haren van vorig jaar, bruine laarsjes met een hak met gouden studs.

Favoriete plekje?
Binnen in huis zit ik het liefst bij de warm kachel met een kop thee of chocolade melk, en anders houd ik erg van het bos. Ik vind de omgeving in de herfst altijd zo mooi met al die kleuren bladeren, prachtig!15 opmerkingen

 1. Ohh ik houd ook zo van lekkere warme truien!! Als ik die foto alleen al zie verlang ik toch wel stiekem naar het koudere weer!! Heerlijk met een kop warme thee of chocolademelk op de bank. Erg leuke post!! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooooh ik heb zin in hot choco!

  Love,

  Rowan

  Ps: ENTER MY GIVEAWAY FOR A CHANCE TO WIN A PAIR OF INVITO BOOTS WORTH 100 EUROS!
  Bekijk ook eens mijn training/food blog: FITSTERS IN LAW

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such a fantastic photos! I love this dog! He's so cute! : )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yeah he's so cute, thats why i take this foto to my blogpost haha ^^ Love that pic.

   Verwijderen