Isabel Marant pour H&M bestelling.

by - november 14, 2013

Vandaag is het zover, de collectie van Isabel Marant pour H&M is vanaf vandaag verkrijgbaar in de winkels en op de webshop. Al weken was ik erg nieuwsgierig hoe de collectie eruit zou zien, na dat er foto's waren verschenen op internet met de items kon ik het niet laten om even te kijken. Ik moet zeggen dat ik zeker een paar favorieten heb in deze collectie. Helaas vind ik de items toch wel prijzig, de duurste item kost namelijk ook wel iets van 300 euro. Toch heb ik vandaag toch een bestelling weten te plaatsen. Met veel moeite om op de site te kommen is het mij gelukt om één van de items die op mijn wishlist stond te bestellen.

Het is namelijk de Jacquardgeweven rok geworden van de Isabel Marant pour H&M collectie. Het is een grijze rok met een overslag aan de voorkant. In het stof zit ook een prachtig patroon. Mijn oog was eigenlijk gevallen op het ontwerp van het rokje, ik ben daarom ook erg benieuwd hoe het rokje in het echt zal zijn. Ik vind het rokje erg leuk passen voor de aankomende feestdagen.
Als ik de bestelling thuis heb gekregen zal ik zeker een paar foto's maken van het rokje. Hebben jullie ook een item besteld uit de Isabel Marant pour H&M collectie? En wat vinden jullie van het rokje?

                                                   

You May Also Like

25 reacties

 1. Love the skirt!
  Great blog, would you like to follow each other?
  I'm a New follower on GFC and bloglovin, waiting for Your turn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I dont´t really like it :(
  I follow you right now via google friend, visit my blog and follow back if you like it? :) www.kelataconea.com
  Kisses from Spain, Kela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh die is mooi! Ik geraakt niet op de website en heb daar ook geen geduld voor. Jammer, want deze is echt leuk! Ik volg je terug :) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geduld had ik inderdaad wel nodig met het bestellen, steeds was de site offline enz.
   Bedankt voor het volgen!!^^

   Verwijderen
 4. Wat ontzettend leuk! Ik zat ook op de H&M site, maar ik kwam in een wachtrij terecht.. Helaas. Maar dit rokje is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Het was inderdaad steeds wachten tot je op de site kwam. :P

   Verwijderen
 5. Gea over een paar min staat een nieuwe post online waarin ik jou heb genomineerd voor een award!

  liefs,
  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vond alleen dat jasje erg leuk maar ook erg duur.

  www.hmlovur.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volgens mij zag ik een van de laatste hangen van dit rokje in de winkel! Erg leuk voor de feestdagen inderdaad, jammer dat het zo snel ging, had best zo'n mooi wit shirt willen hebben haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oké leuk, ik ben zo benieuwd hoe hij eruit ziet. Ja jammer is dat hè, help gaat altijd erg snel met collecties van ontwerpers. Misschien kun je nog wat scoren in de aankomende sale.

   Verwijderen
 8. Leuk rokje , ben benieuwd!
  www.lifeofnessah.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. OMG ik ben zooo jaloers! die wilde ik ook bestellen en ik 100 x proberen en hij deed het maar niet! :(:(:( Als je je toch nog bedenkt .... :) X Anne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw, ik had ook heel veel moeite met bestellen hoor, heel vaak geprobeerd werd er oplaatst raar van dat de site het weer niet deed haha. Misschien kun je het nog proberen bij de sale als die daar in komt. :)

   Verwijderen