19 november 2013

Wollen jasje

Wollen jasje

Ik heb weer een leuk nieuw jasje gekocht. Dit keer bij een winkel waar ik eigenlijk niet vaak kom namelijk de winkel Scapino. Ik moet toch wel zeggen dat ze op het moment erg leuke kleding items verkopen. Ik heb veel leuke jasjes gezien bij de Scapino in verschillende kleuren en details. Ik moet zeggen dat ik toch wel een blazer/jasjes persoon ben, ik draag ze graag en heb in mijn kleding kast dan ook veel hangen. Het staat ook altijd netjes en mooi. Dit jasje vond ik ook toepasselijk voor het najaar seizoen waar we nu midden in zitten. 


Wollen jasje

Wollen jasje

Wollen jasje

Het jasje heeft verschillende kleuren draad erin verwerkt waar door het bij veel items kan gecombineerd worden. Het jasje bevat, zwart, bruin, wit, en roze tinten, en is heerlijk warm. Het jasje heeft een rechte rits aan de voorkant en twee kleine rits zakjes onder in. De prijs van het jasje was €30 euro en dat vond ik het zeker wel waard. Ik weet zeker dat ik hem veel ga dragen en ik vind hem ook heel erg mooi!

Hoe zou jij dit wollen jasje combineren?
                                
                                           Liefs Gea                                                              

34 opmerkingen

 1. Echt een gaaf jasje!!!
  liefs,
  rosannevandierenn.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk jasje! Ik ben zelf op zoek naar een winterjas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt, ik heb een tijdje terug ook een nieuwe winterjas gekocht bij de H&M. :D

   Verwijderen
 3. Wat een mooi jasje!

  http://hill-ie.blogspot.nl/2013/11/give-away-bracelets.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke jas, ik denk dat ik binnenkort even binnenwip bij de Scapino!

  www.hmlovur.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt, zeker even een keer doen. Ik vond dat ze leuke items hadden :D

   Verwijderen
 5. Leuk jasje! Ik kijk er eigenlijk ook nooit naar kleding, maar ooit hebben ze zulke leuke items!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze is leuk!
  Liefs, Ypie

  http://oh-saycanyousee.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk jasje, nooit verwacht dat het van de scapino zou zijn . liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw echt een mooi jasje, ik vind dat stofje zo leuk! X Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb je genomineerd voor de Liebster award! http://mintymacaroon.blogspot.nl/2013/11/de-liebster-award.html

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi jasje! Hij doet een beetje Chanel-erig aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah heel leuk jasje. Ik wist niet dat Scapino zulke leuke items verkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een ontzettend leuk jasje, had ik niet verwacht van scapino :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij is prachtig! XO

  p.s. op mijn blog mag ik twee armbandjes weggeven! klik hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hier zal je wel veel plezier van hebben, hij lijkt me oneindig te combineren ;) !

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuk jasje meid! Je kan er veel kleding mee combineren zo te zien.
  liefs,
  rosannevandierenn.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen