18 december 2013

Beautifull and Inspiring | December & Kerst

Ik heb weer een Beautifull and Inspiring post voor jullie, een tijdje terug plaatste ik een soort gelijke inspiratie post. Dit keer heb ik een inspiratie post voor jullie in het teken van de maand December en kerst. Alle afbeeldingen kommen ook dit keer weer van mijn Tumblr.

Volgende week is het alweer zo ver, de kerst dagen zijn weer in het vooruit zicht! Ik vind de maand December altijd zo gezellig. De kerstboom staat weer in huis en alles mag weer prachtig versierd worden. Ik vind de sfeer rond om de feestdagen gewoon altijd erg fijn en gezellig. En ook om weer het eerste kerst liedje te kunnen horen op de radio deed mij weer erg goed. Met kerst ga ik gezellig met familie en mijn vriend heerlijk eten en ook moet ik in deze dagen werken. Wat zijn jullie plannen met de feestdagen?

.. 

21 opmerkingen

 1. Wat een heerlijke inspiratie weer! Heel leuk gedaan meis. Ik zag trouwens dat ik je nog niet volgde via Bloglovin heb ik maar snel gedaan hihi.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk artikel! Wat is december toch een
  heerlijke maand! Ik volg je nu ook (:

  x http://everythangisperfect.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. cute pictures love it! ziet er echt heel winters uit!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ohh van dit soort foto's kom ik echt helemaal in de kerstsfeer :) en die hertjes zijn zo lief!

  Liefs,
  Femke van unendful.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als ik hiernaar kijk baal ik nog meer dat er geen sneeuw ligt, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja klopt! Erg jammer dat er nog geen sneeuw ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Moooooi! Zelf ben ik iets meer van de warmere kleurtjes, maar dit is natuurlijk ook prachtig. Kusjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie plaatjes zeg, ik hou van de winter! ;)

  xo Liesbeth
  http://www.aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen