Celine Dion - Sensational

by - december 03, 2013


Ik kan weer een nieuwe Eau de toilette in mijn geuren stash toevoegen, namelijk de geur van Celine Dion Sensational. Het geurtje kocht ik bij de Action voor €11,99 voor een Flavon van 50 ML.

Het parfum flacon:
De Flacon van de eau de toilette ziet er simpel, maar toch stijvol uit door de vorm en de dop. De Flavon en de dop zijn allebij doorzichtig en de dop heeft de letter van Celine Dion er inverwerkt. De dop heeft in het midden een gat waar door hij makkelijk op de flacon kan worden bevestigd.

De geur:
De geur vind ik erg fijn, het heeft een frisse en fruitige bloemen geur. Een fijne geur voor dagelijks gebruik door dat het een lichte geur is die niet heel aanwezig is, maar wel fijn is als je even een lekker geurtje wilt dragen.

Topnoten | peer, pruim en appel
Hart | lis, mimosa, jasmijn, fresia en iriswortel
Basisnoten | amber, musk en sandelhout

Ik vind dit soort geuren altijd erg fijn met de zomer periode. Een fijne lichte en subtiele geur die ik graag draag met warme dagen zoals in de lente en zomer. In de herfst en winter periode draag ik zelf het liefst een wat zwaardere geur. Ik zou deze geur van Celine Dion zeker aanraden, ook erg leuk om cadeau te geven met de feestdagen bijvoorbeeld die er aan zitten te kommen. Wat is jullie meest favoriete parfum geurtje?
                                                                        

You May Also Like

12 reacties

 1. Wauw, mooie blog heb je! Dit lijkt me een heerlijk parfum! Zelf gebruik ik altijd het parfum van zwitsal <3 <3

  Janneke | www.jantasie.com | Graphic Design Student

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw bedankt Janneke, heel erg fijn om te horen :D
   Ik vind zelf inderdaad de parfum van Zwitsal ook heel erg fijn!
   Liefs

   Verwijderen
 2. Klinkt als een heerlijk parfum, wauw!
  Liefs!
  http://icanna.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh wauw, dit was vroeger mijn favoriete parfum. Ik wist helemaal niet dat ze die ook bij de Action verkochten, veel goedkoper dan bij de drogist! Ik ga eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed voor die prijs haha, leuke blog heb je ik volg je nu! :)

  BeantwoordenVerwijderen