31 december 2013

Photo Dairy 5# | Kerst, superfoods en cupcakes bakken

Hierbij weer een foto dagboek! Dit zijn de Instagram foto's van de maand December, alweer de laatste maand van het jaar 2013! Het jaar is heel erg snel gegaan! De kerstdagen zijn alweer geweest en vanavond is het alweer oud en nieuw! We gaan weer een nieuw jaar tegemoet, het jaar 2014! Ik ga vanavond het natuurlijk ook vieren met familie, mijn vriend en vrienden. Het wordt dus een gezellige avond! Ook wil ik jullie hierbij een gelukkig en gezond nieuw jaar toe wensen!


Onze kerstboom dit jaar | Nieuwe parfum Celine Dion Sensational | Heerlijke wrap met komkommer, tomaat, kalkoenfilet en dressing | Rasberry Cupackaes gemaakt met mijn lieverd | Mijn geshopte Superfoods | Selfie | Yoghurt met superfoods yumm | Naar Serious Request geweest in Leeuwarden | Mijn outfit voor 1e kerstdag | Appelflappen gebakken voor kerst | Mijn super food stash. Heb ik de potten niet mooi versierd? | Mijn look voor oud en nieuw! Krullen :)

Mijn Instagram

25 opmerkingen

 1. Leuke foto's en goed bezig met lijnzaad enzo (; De beste wensen voor 2014!
  Zullen we elkaar volgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh leuke fotos! echt prachtig!

  Ik volg je nu ook op bloglovin, follow je me terug?
  Lots of love,


  www.naomijonker.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel voor je lieve reactie op girlscene,
  Ik vind je blog erg leuk, je hebt er een nieuwe volger bij! ;)

  Liefs Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's, ik vind je layout ook heel erg mooi!
  Liefs, Melissa.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! je hebt een leuke blog! ik ga je volgen x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oehh al dat eten ziet er heerlijk uit! Alsnog een gelukkig nieuwjaar!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's en nog een gelukkig nieuwjaar! En nom, appelflappen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Jij ook een gelukkig nieuw jaar :)
   De appelflappen waren ook zeker erg lekker haha

   Verwijderen
 8. Leuke foto's! Ik ben 2 jaar geleden naar serious request geweest, wat een top sfeertje hangt daar he :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja er hangt zeker een hele fijne sfeer,helaas was die dag dat ik er was veel aan het regenen.

   Verwijderen
 9. Mooie lay-out en leuke artikelen! X

  BeantwoordenVerwijderen