4 december 2013

Instagram diary 4# | Slaapkamer inrichten & uitvoering met showband


Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Photo Dairy post heb geplaatst. Daarom leek het mij wel weer leuk om jullie weer wat foto's te laten zien van mijn Instagram. Ook omdat het een tijdje weer geleden is heb ik een kleine selectie gemaakt van foto's van Oktober en November.

Onze hond ligt altijd de gehele dag het liefst zo dicht mogelijk bij mij, het is z'n schatje |  Ik begin elke dag de morgen met een over heerlijke bord havermout. Dit is havermout met kaneel en banaan | Samen met een vriendin naar Groningen geweest om te shoppen. We hebben heerlijk geluncht bij de V&D. Ik had een heerlijke wrap met zalm, sla, en dressing. | Een over heerlijke smoothie gehad bij de V&D | Selfie | Druk bezig met het spelden van mijn nieuwe gordijnen van de Ikea. | De gordijnen waren te lang en daarom moest er een stukje af. De naaimachine weer tevoorschijn gehaald. | Ik zocht nog een leuke stoel voor bij mijn bureau, een vriendin van mij rade deze mij aan omdat ze hem zelf ook had gekocht | Mijn nieuwe kleerkast vullen met kleding | Heerlijke sloffen van de Primark | De grote uitvoering met de Showband, dit was een deel van een show | Heerlijk uit eten geweest met mijn lieve vriend bij de wok. |

Volg mij op Instagram.

                                             

27 opmerkingen

 1. Oh super leuke foto's heb je! Je selfie vind ik erg leuk, en die smoothie jummie. Heb je weer leuk gedaan meis.
  liefs,
  rosannevandierenn.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Je hebt trouwens echt hele mooie blauwe ogen, viel me ineens op, haha! Je hond ziet er lief uit :) En havermout klinkt lekker, maar lijkt me echt heel vies, haha! :p
  liefs

  PS: lief dat je toch die ene blogpost hebt veranderd! Waardeer ik heel erg! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Maris! Ik heb inderdaad hele helder blauwe ogen haha :D
   En in het begin leek havermout mij ook niet lekker hoor haha, maar ik bereid het altijd met veel fruit en/of kaneel, honing daar door wordt het wel lekkerder. <3

   Verwijderen
 3. Leuke foto's, je hond is echt een schatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zeg!! Zullen we elkaar volgen? Ik volg je al

  Liefs, Daniellle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er weer erg leuk uit meis en wat een leuke hond heb je! echt een noepie! liefs, x en waai niet weg met dit weer haha x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kaneel en banaan? Is dat lekker?
  Het ziet er wel weer heel mooi uit allemaal
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! En wat heb je een mooie lay-out :)
  Liefs!
  http://icanne.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's! &Wat heb je een leuke blog zeg, ik volg je vanaf nu via bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's! Geeft me meteen een heel rustig, gezellig en huiselijk gevoel ^^

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw leuk en knap dat je kunt naaien als ik zie hoe mijn moeder
  het doet vind ik het heel knap..

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het ook geleerd van mijn moeder, ik vind het altijd zo leuk om te doen :D

   Verwijderen
 11. Ziet er een hele leuke week uit! Die sloffen van Primark lijken me zalig warm trouwens! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw bedankt, Ja die sloffen zijn echt super warm en heel zacht :D
   Zeker een aanrader!

   Verwijderen
 12. Haha ben eigenlijk best wel onder de indruk van het lampje van de wok. Heel gaaf!

  Fijne Feestdagen en een Knallend Nieuwjaar! + Liefs,

  Maria Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen