Ik ben alweer een tijdje thuis aan het sporten en daar horen natuurlijk ook hulpmiddelen bij. Ik ging een jaar terug altijd naar een sportschool met een vriendin, maar dat doe ik niet meer dus probeer ik zoveel mogelijk thuis te sporten. Ook nu het nieuwe jaar is begonnen is het natuurlijk voor veel meiden een goede voornemen, en ook is het van mij één die hoog op mijn lijst staat. Ik kwam deze twee leuke hulpmiddelen tegen bij de Lidl en de Action. 

Ik heb bij de Lidl een springtouw set gekocht. Afgelopen zomer was ik veel aan het touwtje springen, het is ook namelijk erg goed voor je lichaam. Het leek mij daarom wel erg leuk om een echte sport springtouw te kopen. Ook is het een leuke aankoop omdat er een timer bij zit en gewichtjes in verschillende kg’s die je er aan kan bevestigen. Verder zag ik dat ze bij de Action kettlebell’s hadden. Helaas waren er bij de action toen ik er was geen 4kg kettlebell’s meer dus nam ik eerst maar de 2kg mee. Misschien dat ik later nog eens ga kijken voor de 4 kg!
Ook heb ik thuis nog een buikspier trainer en een home trainer waar ik veel mee bezig ben. Ik merk dat mijn lichaam het wel fijn vind als ik een work-out heb gedaan. Ik voel mij altijd veel fitter. Ik zit er zelfs ook nog aan te denken om in het voorjaar te gaan hardlopen, mijn vriend begon er namelijk over dat ik dit ook wel kon gaan doen haha. Dat beloofd een goed begin voor het nieuwe jaar! En nu zeker goed proberen vol te houden.

Zijn jullie ook veel aan het sporten?

Wat voor Hulpmiddelen gebruiken jullie vooral bij je work-outs?16 Reacties

  1. Oke! Goed bezig 🙂 Gezond eten is dan inderdaad erg belangrijk. Ik vind dansen ook erg leuk, soms doe ik wel eens zumba via youtube filmpjes thuis haha.

 1. Ik ben nu een beetje gestopt met work-outs te doen, maar ik ga wel nog 2x per week fitnessen! In de vakantie begin ik terug met fietsen en hardlopen!

 2. Goed bezig, nu vast proberen te houden! Ikzelf sport in de sportschool maar heb thuis ook een springtouw om af en toe even lekker warm te springen als ik het koud heb 🙂 succes! Liefs

 3. Ik doe ook aan springtouwen haha.
  Omdat ik niet meer op een sport zit probeer ik minstens 1x in de week
  een stevig rondje te gaan wandelen. Helaas lukt dat niet altijd vanwege mijn werk.
  liefs

 4. Heel leuk ! en goede aankoop is dit ik heb bij bol.com een nieuw fitness spel op de ps3 gekocht
  met een personal coach ben benieuwd! liefs x

  1. Ja ze hebben hele leuke fitness spelen op bol.com, ik zou zelf ook nog wel die van zumba willen ^^
   En ik heb zelf just dance 2 en dat vind ik ook wel erg leuk om te doen 🙂 Leuk dat je dat gaat proberen, ik ben benieuwd hoe het je bevalt.

 5. Hoe duur was de kettlebel? Ik was er al lang naar opzoek naar een beetje een redelijke prijs dus hopelijk is die niet te duur !!

 6. Fanatiek zeg, leuk! Touwtje springen vind ik ook tof, al heb ik nog niet de ideale plek gevonden om het te doen haha. Liefs

 7. Ik gebruik geen hulpmiddelen tijdens het sporten, maar ik wist ook niet dat je ze bij de action kon krijgen! Erg leuk, misschien toch maar eens gaan kijken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *