MAC Viva Glam Nicki I

by - januari 15, 2014

In mijn vorige blogpost vertelde ik jullie al dat ik een MAC lipstick had gewonnen! In de comments werd er dan ook veel aangeven dat jullie ook erg benieuwd waren naar deze lipstick, dus daarom hierbij een blogpost. Ik neem aan dat deze niet meer wordt verkocht, want ik meende dat dit een limited edition was. Deze lipstick is de MAC Viva Glam Nicki 1, en is mijn aller eerste MAC product die ik in mijn make-up stash heb. Ik vond zelf altijd de MAC producten erg duur, maar ik ben zeker te spreken over de kwaliteit van de lipstick.De lipsticks van MAC zijn natuurlijk bekend om hun uiterlijk. Een simpele maar mooie zwarte huls, met op de dop in het roze MAC geschreven. Als je de dop er af haalt zie je dat de binnen kant van de huls een rode kleur heeft met daarop de handtekening van Nicki Minaj erop, en ook weer het MAC logo.En wauw wat is de lipstick toch mooi! Het heeft een prachtige licht roze kleur die toch ook wel weer wat opvallend is. Ik vind dit persoonlijk altijd wel erg leuk! Ook op de foto is te zien dat de lipstick een veel kleur af geeft en hij smeert ook heel fijn op de lippen. De lipstick voelt ook niet vettig op de lippen aan eerder wat droger waar door hij ook beter blijft zitten. Ik ben zeker heel tevreden met de kwaliteit van de lipstick en hoe goed en fijn hij is in gebruik! En ik zit er zelfs aan te denken om binnen kort zelf ook een lipstick van Mac aan te gaan schaffen.

Wat vinden jullie van deze lipstick?
Hebben jullie zelf ook lipsticks van MAC?

You May Also Like

14 reacties

 1. Oh wauw wat een gave kleur! Ik heb onlangs mijn eerste lipstick van MAC gekocht.
  Ik ben er nog steeds dolgelukkig mee.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke lipstick!
  Zelf heb ik niets van MAC, wil ik ooit wel eens proberen (:

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kleurtje! Leuk dat je deze gewonnen hebt ! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een mooie kleur maar dat hebben alle MAC lipsticks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kleurtje, en over mac hebben we nooit iets te klagen! (: Ik heb je getagd ook voor de Liebster award! (: Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah de viva glam staat hoog op mijn lijstje! Zo'n mooie kleur:) x

  BeantwoordenVerwijderen