18 januari 2014

NEW IN | Crosstrainer

Ik heb weer een grote, leuke en een zeer sportieve aankoop gedaan deze week. Omdat ik thuis voornamelijk veel aan het sporten ben op onder andere mijn hometrainer vond ik het ook wel leuk om nog een ander apparaat aan te schaffen. Ik zat eerst een tijdje te denken aan een loopband, maar ik ben toch uit eindelijk voor een crosstrainer gegaan. Ik heb veel op internet gezocht en kwam uit eindelijk op Wehkamp terecht waar ik deze crosstrainer heb besteld. Ook werd hij ook snel bezorgd, ik had hem namelijk al de volgende dag in huis!

Ik kreeg een hele grote doos thuis geleverd waar de crosstrainer in delen in zat. Mijn vriend heeft mij geholpen om hem in elkaar te zetten, maar dit heeft wel een paar uur geduurd omdat het toch wel heel veel werk was. Ik heb ook al gebruik van de crosstrainer gemaakt en hij is zeker van goede kwaliteit! Ik heb deze foto van mijn Instagram gehaald, dus de kwaliteit van de foto zal iets minder zijn dan mijn andere foto's.

Wat vinden jullie van een crosstrainer?
Zijn jullie ook veel aan het sporten?

15 opmerkingen

 1. Wij hebben er ook een, maar bij mij heeft het echt geen effect. Na een half uur voel ik nog steeds niks! haha doe mij maar cardio programma's voor thuis!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha oke ik ben benieuwd wat hij voor mij gaat doen, ik ben nu meestal veel op de home trainer ( spinning ) bezig z'n 30 minuten per dag.

   Verwijderen
 2. Dit doe ik ook altijd bij de fitness. Handig dat je nu ook een eigen crosstrainer hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, dat lijkt me zo fijn om in huis te hebben! Veel plezier ermee. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toen ik nog ging fitnessen, gebruikte ik de crosstrainer het liefst. Het is gewoon leuker dan te fietsen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aah, fijn.! ik zou ook wel zo'n ding thuis willen hebben xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk! wij hebben hem ook thuis maar ik maak er bijna geen gebruik van haha.. Ik moet dat wel meer gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er goed uit! Succes er mee haha.

  Bekijk ook eens mijn blog voor twee hele toffe winacties. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk idee, dan kan je sporten wanneer je wilt ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad! Ik vind het zelf ook wel fijn, want nu kan ik zelf invulling geven van de dag voor het sporten.

   Verwijderen