Ik heb weer een leuke foto dagboek voor jullie. De foto’s kommen van mijn Instagram account en zijn gemaakt in de maand Januari. Ik heb vooral deze maand veel gewerkt, hier door heb ik ook niet heel veel foto’s kunnen maken. Ook zijn sommige foto’s wel donkerder geworden dan anders, maar dit komt natuurlijk ook door de donkere en koude dagen waar we midden in zitten. Deze week lag hier in Friesland ook al sneeuw, en het is nog steeds erg fris buiten. Gelukkig was vandaag het zonnetje al weer even door de wolken komen kijken dus dat maakt alweer heel wat goed. Ik ben ook in deze maand weer naar de Primark geweest met een vriendin. Het blijft altijd wel veel reizen naar de Primark maar een dagje weg er van maken is altijd erg leuk natuurlijk. We hebben weer goed wat geshopt! De shoplog’s van de Primark zijn al voorbij gekomen op mijn blog. Ook was ik in deze week vijf jaar samen met mijn lieve vriend. Hij had voor mij ook een verassing geregeld, namelijk een heerlijke massage voor ons twee zo lief! Ik heb hem mee genomen uit eten omdat we dit ook altijd erg leuk vinden om te doen. Wij eten graag bij de wok hier in de buurt, heerlijk! En ik heb mij in deze maand ook aangemeld voor een nieuwe leuke thuis studie, namelijk de studie Voedingsdeskundige. Ik zal zeker nog wat hier over vertellen binnen kort in een blogpost. 

Het nieuwe jaar in met een glaasje champagne. | Bij de Primark weer flink wezen shoppen samen met een vriendin, we hadden elk twee tassen vol. | Mijn aller eerste MAC Nicki Minaj 2 lipstick, z’n prachtige kleur! | Mijn nieuwe sportkleding van de Primark. | Mijn vriend was jarig, dus waren we druk bezig met een 3 gangen menu te maken voor de familie. Dit was de salade die we hadden gemaakt voor bij de Quiche. | Een Selfie. | Mijn crosstrainer was binnen gekomen, ik en mijn vriend zijn wel meer dan 2 uur bezig geweest om hem in elkaar te zetten. | De crosstrainer. | Het heeft gesneeuwd hier in Friesland! | Heerlijk uit eten geweest met mijn lieverd omdat we 5 jaar hadden. | Mijn nieuwe studie boeken kwamen binnen! Ik begin in februari met een nieuwe thuis studie Voedingsdeskundige!! | Mijn ontbijt van vandaag was Brinta met blauwe bessen, Gebroken Lijnzaad en Chia zaad.

21 Reacties

  1. Gaaaaaaaaaaf! Ben heel benieuwd hoe de studie je gaat bevallen! Ben heel nieuwsgierig want wil zelf ook aan een thuis studie misschien beginnen!

    1. Ik ben ook erg benieuwd, ik vind het wel erg interessant dus ik denk dat het mij wel goed zal voldoen. Welke studie wil jij gaan doen?

  2. Ik heb ook zo'n sportlegging van de Primark, hij zit echt super fijn! Mooie foto's! Brr sneeuw heb ik hier in Brabant nog niet gezien 😉 En gefeliciteerd met het jubileum met je vriend 🙂

  3. Love de fanatieke vibes in je plaatjes, volgens mij ben je goed bezig! Mooie sportkleding zie ik ook. 🙂 xx

  4. So nice and beautiful blog ! I want to invite You to mine , ! Maybe you wanna follow each other ? If yes follow me and let me know ! I will do the same as soon as it possible :*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *