20 februari 2014

Food | Tip superfoods Kruidvat

Al eerder heb ik eens een blogpost geschreven over mijn superfood aankopen. Laatst kwam ik een handige tip tegen op een lifestyle blog dat er nu ook bij de Kruidvat ook superfoods te koop zijn van Kruidvat eigen merk. Ook zouden de zakjes wat goedkoper zijn dan bijvoorbeeld bij de gezondheidswinkel waar ik ze al eens eerder had gekocht. Ik ben daarom deze week ook even langs de Kruidvat winkel geweest om te kijken wat voor superfoods er waren. 

Ik vond zeker dat  ze wel redelijk veel in hun assortiment hadden en de prijzen zijn inderdaad wel wat goedkoper dan bij de gezondheidswinkel. Ik heb daarom weer twee zakjes superfoods gekocht. Ik heb Biologische tarwegraspoeder gehaald voor (€6,99) en Kokosvezels voor (€1,49). Ik gebruik voornamelijk de superfoods door de magere yoghurt, havermout, of brinta. Alleen de Tarwegraspoeder kun je gebruiken door het te mengen met water. Voor de mensen die dus ook superfoods willen kopen of gezonder willen gaan eten met natuurlijk ingrediënten dan zou ik zeker even langs de Kruidvat gaan.

Gebruiken jullie ook wel eens superfoods?
 

18 opmerkingen

 1. hele goede tip! love it! liefs
  en alvast een goed weekend x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker door de yoghurt inderdaad! Ik had het in het foldertje gezien destijds, alleen hebben ze de kokosvezels niet bij 'mijn' Kruidvat. En die vind ik nou net het lekkerst haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik nog geen superfoods haha, maar is wel te proberen waard!
  Fijne tip!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kom tegenwoordig overal superfood tegen, ook bij Etos! Wie weet binennkort in de AH :p.

  XH

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg bedankt voor de tip! Ik ga zeker even kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een handige tip, leuk dat ze het bij de kruidvat hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke tip, ik ga nog eens kijken bij de kruidvat :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik ook superfoods en handig dat ze nu bij de kruidvat hebben! Je kan ook eens op bodyandfitshop.com kijken, daar hebben ze ook superfoods voor een lage prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben benieuwd of ze bevallen, wel een fijne prijs in ieder geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow dat is echt niet duur! Bedankt voor de tip :)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah kokosvezels dat lijkt me echt super lekker! ( Misschien een domme vraag want ik heb het nog nooit op maar: smaakt het ook echt naar kokos of is het een beetje smaakloos? )
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kokosvezels zijn echt heerlijk! Ik doe het nu elke morgen door mijn havermout. Ik vind zeker dat het de smaak heeft van gewoon kokos. Ik vind het wel lekker door dat de havermout dan iets zoeter word ofso haha.

   Verwijderen
 12. Bedankt voor de tip, ik wist niet dat Kruidvat dit verkocht! Fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen