28 maart 2014

Yves Saint Laurent lipstick 17 - Rose Dahlia

Gisteren zag ik op de webshop van Douglas dat ze weer een leuke actie hadden. Op onder andere verschillende merken lipsticks hadden ze 25% korting. Natuurlijk vond ik dit een leuke gelegenheid om eindelijk eens een mooie YSL lipstick te kunnen kopen. Na een kwartiertje wist ik welke lipstick mijn voorkeur had, namelijk de Yves Saint Laurent 17 Rose Dahlia. Ook benieuwd naar de lipstick lees dan zeker even verder.


De lipstick huls heeft een prachtige gouden kleur. Bij de opening van de huls zit het YSL Logo met sierlijke rode letters. Ik vind de huls er zeker heel chique en mooi eruit zien! Een prachtig exemplaar om trots op te zijn in je stash. Helaas vind ik het wel jammer dat je al heel gauw vinger afdrukken ziet als je de lipstick vast pakt.En dan nu de prachtige kleur van de lipstick. Rose Dahlia lijkt op eerste aanzicht lijkt de kleur wat aan de donker roze/rode kant maar als je hem swatcht of draagt op de lippen heeft hij een heel fijn subtiel kleurtje. De lipstick is meer roze/koraal van kleur, ook zeker de kleur die ik wilde. De lipstick is nu al één van mijn favorieten! Prachtig.
De lipstick smeert heerlijk fijn uit op de lippen, zacht en romig. Zeker een fijne lipstick om te dragen en voelt ook niet droog aan op de lippen. Ik ben zeker erg tevreden met mijn eerste YSL aankoop en ik zal zeker nog eens een leuke lipstick kopen. Rose Dahlia is zeker een aanrader! De lipstick kost normaal €33,95. Wat vinden jullie van de lipstick?

25 opmerkingen

 1. Wauw, mooi kleurtje! Prachtige verpakking ook(:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ziet er heel mooi uit! Mooie foto's heb je gemaakt ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Prachtige kleur, en de verpakking van YSL.. ja wat zal ik daar eens over zeggen.. heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleur lippenstift!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo geweldig mooi! Deze staat ook nog op mijn verlanglijstje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wauw!! Wat een onwijs mooi kleurtje! Ik wil ook nog heel graag een YSL lipstick.
  Hij staat je in ieder geval goed :D
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt rosanne! Zeker een aanrader de ysl lipsticks, ze voelen heerlijk zacht aan op de lippen en hebben een mooie effect

   Verwijderen
 7. Altijd leuk meegenomen die aanbiedingen hihi. Ziet er heel mooi uit en hij lijkt me heel fijn!

  Liefs Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi kleurtje! Staat je ook heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. a wonderful colour!
  happy rest of the week!

  <3
  http://www.getcarriedaway.net/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hij is veel lichter dan ik dacht, maar wel heel erg mooi


  xxx Anna
  JOIN THE Yukojewelry GIVEAWAY!!
  A Tale of Two Shoes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik blijf deze foto's zooo mooi vinden! moest ik nog even zeggen haha
  liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Rachel! Heel fijn om te horen dat je mijn foto's leuk vind.

   Verwijderen
 12. Hij ziet er echt prachtig uit en het is echt heel fijn dat ie je lippen niet uitdroogt. Ik vind het altijd heel vervelend als ik velletjes op m'n lippen krijg nadat ik een lipstick heb gedragen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hij is echt heel erg fijn. Ik heb dat zelf ook altijd dat sommige lipsticks zo droog zijn op de lippen. Ik haal zelf dan altijd gelijk de kleur van mijn lippen en leg hem gelijk weer achter in het kastje terug haha.

   Verwijderen
 13. Hele mooie lipstick en wat een prachtige foto's maak je!
  Liefs, Jaydee Zoë (jaydeezoe.nl)

  BeantwoordenVerwijderen