Beautifull and Inspiring + blog update

by - april 23, 2014

Het was alweer een tijdje geleden dat ik een Beautifull and Inspiring post heb gepost, daarom leek het mij erg leuk om weer eens een leuke collage te posten met een paar favoriete inspirerende foto's van mijn Tumblr account. Ik merk dat jullie deze posts altijd erg leuk vinden om te bekijken/lezen.Blog update
Wat ik erg fijn vind om te zien is dat mijn blog in ongeveer twee weken enorm is gegroeid! Ik heb veel nieuwe volgers er bij gekregen via Bloglovin en elke dag groeit het aantal volgers weer. Op 7 april had ik 101 volgers en op dit moment 23 April 162 volgers! Dit vind ik zeker heel erg fijn en leuk om te zien. Ook de leuke reacties die ik van jullie krijg over mijn blog vind ik erg leuk om te lezen! Ook heb zeker dat mijn blog nog veel meer gaat groeien en dat er nog veel lieve volgers er bij mogen kommen. Bedankt allemaal ♥ !! Ook ga ik zeker weer meer bloggen en heb nog veel leuke inpspiratie voor nieuwe blogposts. Natuurlijk is het ook erg leuk om van jullie te horen wat voor onderwerpen jullie leuk vinden om te lezen of om te zien hier op Glamview. Laat het gerust weten in de comments hier onder.
        

You May Also Like

25 reacties

 1. En nu kijk ik en heb je er alweer twee bij!! Goed bezig meis. Je blog is echt gegroeid de laatste tijd. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn inspiratie en leuk om te lezen! Fijn dat het goed gaat met je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aww, dat hondje ook! Super dat je blog zo snel groeit, joh :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt dan ook een prachtige blog, dus meer dan verdiend <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Svenja! Heel erg fijn om te horen :) <3 doet mij zeker goed.

   Verwijderen
 5. Mooie inspiratie en geweldig dat je blog zo snel groeit!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne inspiratie, hele mooie kleurtjes allemaal. Goed bezig met je blog, heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een fijne afbeeldingen!
  En wat goed dat je blog zo groeit! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waaauw, prachtige inspiratie! Ik ga eens kijken op je tumblr! Fijn om weer een artikel te lezen, ik vind je blog namelijk echt heel mooi, hihi. Super dat het zo hard gaat met je blog! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, jij groeit goed! Zeker verder blijven doen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. je hebt ook echt een super mooie blog! ga zo door :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahh gefeliciteerd met de groei van je blog!! Ik vind deze foto's echt prachtig. Heerlijk meisjesachtig! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuke verzameling van foto's :-) en wauw, proficiat! leuk dat je blog zo snel groeit , goed gedaan :-)

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Thank you so much for the follow.
  Follow you back on bloglovin.
  Btw,I'm also on Instagram,maybe you like my account?
  Lovely greets from germany ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Proficiat! & Prachtige foto's.

  NATALLIA // http://my-name-is-natalia.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk dat het zo goed gaat met je blog! Mooie afbeeldingen ook :).

  BeantwoordenVerwijderen