Ik weer een leuke ‘Photo Diary’ voor jullie. Ik heb dit keer een paar random foto’s van mijn Instagram account gehaald en in een collage gezet. De foto’s zijn van de afgelopen twee maanden. Ik ben onder andere naar de Primark geweest samen met een vriendin. Ik heb weer flink wat nieuwe inkopen gedaan voor het lente/zomer seizoen. De shoplog is al online geweest, dus als je die nog niet hebt gezien dan kun je nog even het artikel terug zoeken op mijn blog. Verder ben ik weer druk aan het werk geweest, en volop met mijn studie bezig geweest. De studie voldoet mij heel goed, ik vind de onderwerpen echt heel interessant. Verder heb ik deze week heerlijk genoten van het prachtige weer met het zonnetje erbij. Ook ben ik volgende week alweer jarig! Wat gaat de tijd toch weer snel!

Eén van mijn lieve honden  Mijn nieuwe Yves Saint Laurent Lipstick – Rose Dahlia. Ik vind de kleur zo mooi 🙂 ♥ Mijn diy bloemen haar krans.  Prachtige bloemen in de tuin bij mijn vriend thuis.  Veel liefde voor mijn nieuwe pumps van de Primark.  Mijn alledaagse ontbijtje havermout, heerlijk met veel fruit er door!   Mijn H&M Fake fur jacket.   Naar de kapper geweest, ik heb weer eens wat high lights door mijn haar laten zetten. Mijn haar is nu een stuk lighter! Love it.  

18 Reacties

  1. ah lieve hond en bedankt voor je lieve reactie onder die comment op mijn blog
    vind het jammer dat mensen gelijk zo weer reageren… je moet doen wat goed voor je is en zelfs mijn ouders zagen dat ik niet meer lekker in mijn vel zat.. ik krijg niet zomaar groeistrepen every wehere..
    liefs xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *